Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisinde kızdıran sahne! Buse Meral ile Ayda Aksel sahnesine izleyiciler tepkili!

Baba dizisinde kızdıran sahne! Buse Meral ile Ayda Aksel sahnesine izleyiciler tepkili!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon Destan isimli dizide Sırma karakterini canlandıran Buse Meral, yeni dönemde Baba dizisiyle birlikte oyunculuk kariyerine devam ediyor. Buse Meral’in dizide Tolga Sarıtaş ile partner olması da sosyal medyada çok konuşulmasına vesile oldu.

Baba dizisinin hikayesinde Firuze karakterini canlandıran genç oyuncu, ikinci sezonda fazlasıyla öne çıkıyor ama izleyiciler hikayenin çok büyük değişim geçirmesinden memnun olmadığı için, Buse Meral de arzu edilen ilgiyi henüz göremedi.

Dizinin hikayesinde Fazilet karakteri ile ilgili eleştiriler de artıyor. Ayda Aksel’in canlandırdığı Fazilet karakterine yönelik olarak izleyicilerin ciddi bir tepkisi olduğunu gözlemliyoruz. Ayda Aksel, rolünde gayet başarılı. Ancak hikaye içinde Fazilet’in kızı Büşra’ya sahip çıkmadığını düşünenler çok fazla. Özge Yağız’ın canlandırdığı Büşra karakterinin eski eşi Ahmet’ten gördüğü zulme sesini çıkarmayan Fazilet’in şimdi Büşra’nın aşkı İlhan’ı kabullenmemesine yönelik tepkiler sosyal medyaya yansıyor.

Baba dizisinde kızdıran sahne! Buse Meral ile Ayda Aksel sahnesine izleyiciler tepkili! 7

Dizinin 25. bölümünde Fazilet karakterine olan tepkiler biraz daha artacak gibi gözüküyor. Buse Meral’in canlandırdığı Firuze ile Fazilet’in yeni sahnesi yayınlandı. Kendi kızı Büşra’ya göstermediği anneliği Firuze’ye sergilediğini düşünen Baba dizisi hayranları isyanda.

Bir izleyici diyor ki, “Başkasının kızına gelince sevi pıtırcığı oluyorsun Fazilet. Söz konusu Büşra olunca taş kalpli bir cadıya dönüşüyorsun” diye eleştiride bulundu.

Senaristlerin Fazilet karakterini kendi kızına tahammülsüz gibi göstermesine kızan izleyiciler, kızına sahip çıkmadığı için Fazilet karakterini sıklıkla eleştirmeyi sürdürüyor.

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Baba’nın 25 yeni bölümü 22 Kasım Salı akşamı ekrana gelecek. Yeni bölümden yayınlanan ikinci ön izleme sahnesinde Fazilet ile Firuze’nin diyaloğu birçok izleyiciyi sinir edebilir.

Fazilet Hanım’ın Selahattin’in mutfağında yemek yaptığı sahnede ona eşlik eden Firuze, Fazilet’ten hem yaptığı şeyin özel tarifini dinliyor hem de Kadir’le ilgili şeyler öğreniyor.

Fazilet, Kadir’e olan sevgisinden ve oğlunun nasıl biri olduğundan bahsederken Firuze’nin bu anlarda yaşadığı mutluluk dikkat çekiyor.