Ana sayfa Sosyal Medya Caner Topçu’dan partneri Rabia Soytürk’e çok ilginç bir laf attı!

Caner Topçu’dan partneri Rabia Soytürk’e çok ilginç bir laf attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Duy Beni isimli Star TV dizisinde partner olan Caner Topçu ile Rabia Soytürk ikilisine ilgi sosyal medyada çok büyük oldu. Duy Beni dizisi düşük reytingleri nedeniyle geçtiğimiz perşembe günü 20. bölümü ile final yaptı. Ancak dizi hayranları çok beğendikleri Rabia Soytürk ile Caner Topçu ikilisini adeta sosyal medyanın zirvesine çıkarttı.

Duy Beni dizisinin yayınlandığı süreç içinde sosyal medyada yaşanan büyük etkileşim dalgası, bu iki genç oyuncunun güçlü uyumu ve yüksek enerjilerinin de katkısıyla gerçekleşti. Duy Beni dizisi geride kalmış olabilir ama ikili, yeni bir dizi çifti olarak akıllardan gitmeyecek gibi gözüküyor.

Caner Topçu, google’de kendisiyle ilgili merak edilenlerin sorulduğu youtube programına katıldı. Oyuncu, elinde tek bir dövmesinin bulunduğunu ve neden yaptırdığını da bilmediğini ve başka bir dövme de yaptırmayacağını duyurdu.

Caner Topçu, dizi setlerinde erkeklerin çok hızlı hazırlanmasına rağmen, kadınların ise hazırlık sürecinin uzun sürdüğünü söyledi. Bir örnek verilmesi istenince de Caner Topçu, Duy Beni dizisindeki partneri Rabia Soytürk’e adeta laf attı.

Caner Topçu'dan partneri Rabia Soytürk'e çok ilginç bir laf attı! 7

“Erkekler de genel olarak herkes hızlı” diyerek dizi setindeki hazırlık çalışmalarından bahseden oyuncu, kadın oyuncular sorulunca ise şöyle konuştu:

“Gerçekten onların saçıydı, makyajıydı, kostümüydü. Rabia diyeyim. Ama çok fazla, her zaman saçı değişiyor.”

Genç oyuncu, partnerinin Duy Beni dizisinin sahnelerine hazırlanırken uzun süre hazırlandığını ifade ederek, laf atmış oldu.

Estetiğinin bulunmadığını ifade eden Caner Topçu, böyle bir düşüncesinin de olmadığını belirtti. 5 ay önce telefon numarasını değiştirmek zorunda kaldığını anlatan oyuncu, eski bir numarası olduğu için çok fazla aranması nedeniyle böyle bir karar aldığını da sözlerine ekledi.