Ana sayfa Dizi Fragmanları Baba dizisinde Özge Yağız ve Tolga Sarıtaş ile heyecanı artıran yeni gelişmeler!

Baba dizisinde Özge Yağız ve Tolga Sarıtaş ile heyecanı artıran yeni gelişmeler!

tarafından ker_def

Baba dizisi salı akşamları izleyicilerle Show TV ekranında buluşmaya devam ederken, hikayenin heyecanına rağmen reytinglerin beklentilerin altında kaldığı gerçeğini de görmek gerekiyor.

Tolga Sarıtaş ile Haluk Bilginer ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide Büşra karakteri ile Özge Yağız ile birlikte İlhan olarak izlediğimiz Hakan Kurtaş da gayet başarılı bir performans ortaya koyuyor…

Baba dizisinin 24 bölümü geride kaldı ve 22 Kasım Salı akşamı da 25. yeni bölüm ekrana gelecek. Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Baba’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Selahattin’in söyledikleri üzerine Emin kötü bir şey yaptığından şüphelenmeye başlarken, bunu duyan Kadir’in ne yapacağı merak konusu oluyor.

Hazal Türesan’ın başarıyla canlandırdığı Begüm karakteri, İlhan’ı bir sözü ile deli ediyor. Begüm, “O çok sevdiğin karını bile alacağım elinden” sözleri İlhan’ı çileden çıkartacak.  Kadir ise, Firuze için Selahattin’in evine giriyor. Selahattin’in camına taşla birlikte bir not atan Kadir’in tehlikeli hamlesi dikkat çekerken Kadir, Emin ve Selahattin arasında giderek artan gerilim izleyicide heyecan uyandırıyor.

Baba dizisinde Özge Yağız ve Tolga Sarıtaş ile heyecanı artıran yeni gelişmeler! 7

Dizinin 25 bölümünde Begüm’ün hışmını üzerine çeken Büşra karakterinde Özge Yağız’ın yine etkili sahnelerle kendisini göstereceğini, Kadir karakterinde de Tolga Sarıtaş’ın heyecanı artıran anlarını izleyebileceğinizi belirtelim.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 24. bölümün finalinde Kadir, Selahattin’e parasını teslim etti. Bu sırada Selahattin, Kadir’i ailesiyle tehdit ederek Emin’in Salih ve ailesi için yaptığı evi yıkmasını istedi. Çaresiz kalan Kadir, eline balyozu aldı ve evi yıkmaya başladı. Emin oğluna engel olmaya çalışırken Selahattin, “Bütün bunları senin için yapıyor” sözleriyle Emin’i derinden sarstı.

‘Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanacak ve 25. yeni bölümde yine heyecanlı anlara tanıklık edeceksiniz.