Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisinin en çekici yanı; Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan’ın çok ilginç bir dizi çifti olması!

Çöp Adam dizisinin en çekici yanı; Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan’ın çok ilginç bir dizi çifti olması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çöp Adam dizisinin ilk bölümü 23 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak ve dizi hayranları büyük bir heyecan ile bekliyor. Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi heyecanlı bir hikayeye sahip ve sırlarla dolu anlar yaşamaya hazır olun.

İki başarılı oyuncunun çok iyi bir işbirliği ile birlikte, etkileyici ve gizemli bir hikayenin içinde olması hayranlarını Çöp Adam dizisine doğru çekiyor. Star TV’nin yeni sezondaki ilginç projelerinden birisi olan Çöp Adam, Tamer ve Peri karakterlerinin oynadığı tehlikeli oyunun içine hapsolmasını ve yaşanan ilginç olayları anlatacak.

Çöp Adam dizisinin en çekici yanı; Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan'ın çok ilginç bir dizi çifti olması! 3

Star TV’nin Yalı Çapkını isimli dizisiyle çok iyi bir çıkış yapmasının ardından yine bir Gülseren Budayıcıoğlu hikayesi olan Çöp Adam dizisi de bu nedenle çok dikkat çekiyor. Fragmanları büyük ilgi gören dizinin yapımcısı da OGM Pictures. Yalı Çapkını dizisi ile izlenme oranlarını artıran Star TV, aynı neticeyi beklediği Gecenin Ucunda dizisinden beklediğini bulamadı.

Ancak Çöp Adam dizisinin kanalın ihtiyacı olduğu yüksek reytingleri getirme konusunda daha fazla şansı var gibi gözüküyor. Özellikle Elçin Sangu hayranları yeni projenin oyuncunun kariyeri için çok önemli bir yapım olduğunu biliyor ve şimdiden sosyal medyadan desteği esirgemiyor. Sangu’nun bundan önceki 2 dizisinin erken finaller ile büyük talihsizlikle sonuçlandığını hatırlatalım.

Tabii ki Engin Altan Düzyatan’ın da hayranları merakla yeni dizideki Tamer karakterini bekliyor. Oyuncu, geçen sezon Barbaroslar isimli tarihi dizide yer almış ve etkileyici performans ortaya koymuştu.

Başarılı yapımlarıyla adından sıkça söz ettiren OGM Pictures ve Star’ın yeni projesi Çöp Adam’dan dikkat çeken fragmanlar ile birlikte izleyiciler de merakla 23 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak ilk bölümü kilitlendi.

Çöp Adam dizisinin en çekici yanı; Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan'ın çok ilginç bir dizi çifti olması! 4

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun yer aldığı Çöp Adam, Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından kaleme alınıyor.

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Çöp Adam; sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikayesini konu alıyor.

Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak gibi başarılı oyuncuların da kadrosunda yer aldığı Çöp Adam dizisinin başarılı bir netice elde etmesi bekleniyor.