Ana sayfa Dizi Haberleri Hayat Bugün dizisi büyük hayal kırıklığı yarattı, Ulaş Tuna Astepe bunları hak etmedi!

Hayat Bugün dizisi büyük hayal kırıklığı yarattı, Ulaş Tuna Astepe bunları hak etmedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Barbaroslar isimli dizinin ardından Ulaş Tuna Astepe’nin başrolünde yer aldığı Hayat Bugün isimli dizi, tüm güzel yönlerine rağmen izleyicilerden yeterince ilgi görmüyor. İlk iki bölümünde iyi gelen reytinglere rağmen sonraki 3 bölümün reyting sonuçları tatmin edici olmadı.

Beş bölümü geride kalan Hayat Bugün dizisi, doktorların insan hayatını kurtarmak için ortaya koyduğu büyük mücadeleyi anlatıyor. Barış karakterinde çok başarılı bir oyunculuk sergileyen Ulaş Tuna Astepe de büyük önem verdiği hikayenin pozitif yönlerinin öne çıkması ile gururlanıyor. Ancak oyuncunun özverili performansına ve pozitif bir hikayenin başrolünde yer almasına rağmen, elde edilen düşük reytingler ise can sıkıcı olmayı sürdürüyor.

Tansel Öngel, Hande Doğandemir ile Hazar Ergüçlü gibi etkili isimlerin de başrolünde yer aldığı ve rollerinin de hakkını verdiğini belirtelim. Ancak Hayat Bugün dizisi için erken final ihtimali belirdi. Dizinin altıncı yeni bölümünü 23 Kasım Çarşamba akşamı Show TV’de izleyebilirsiniz.

Dizi hayranlarının desteği olmaz ise Hayat Bugün’ün yoluna devam etmesi hiç kolay değil. Televizyon kanalları bu sezon düşük reytingler alsa bile dizilerini devam ettirmek için büyük çaba harcıyor. Hatta zararı göze alan kanallar, izleyicilerin tepkisinden de çok çekiniyor. Ancak Hayat Bugün gibi büyük bütçeli bir dizinini çok uzun süre ekranda düşük reytinglerle devam etmesinin de mümkün olmadığı gerçeğini söylemek gerekiyor.

Hayat Bugün dizisi büyük hayal kırıklığı yarattı, Ulaş Tuna Astepe bunları hak etmedi! 7

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, NBCUniversal Formats ve Universal Television’un başarılı dizisi ‘New Amsterdam’ın uluslararası ilk uyarlaması olan “Hayat Bugün”ün altıncı yeni bölümü merakla bekleniyor.

Yeni bölüm bakalım reytinglerde olumlu bir etki yapacak mı? Yeni bölüm fragmanı paylaşıldı. Suzan’ın bir panoya yazdığı “domino nakil zinciri” şemasının dikkat çektiği tanıtımda Barış heyecanla tedavisinin başlamasına hazır olduğunu söylüyor. Doktor Azra, acil bölümünde Mert’e ilanı aşk ederken, Derin ve Aras arasında kıskançlık rüzgarları esmeye devam ediyor. Hisarönü Hastanesi doktorlarının şoke olduğu anlar izleyicide merak uyandırırken yeni bölümde neler yaşanacağı heyecanla bekleniyor.