Ana sayfa Dizi Fragmanları Baba dizisini yaşanacak güç savaşının izleri kapladı!

Baba dizisini yaşanacak güç savaşının izleri kapladı!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Baba’nın 10. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Emin’in aile fotoğrafına bakıp herkesin ismini hatırlamaya çalıştığı tanıtımda Yaşar’ın Uğur’la önceden görüştüğünü öğrenen Binnur hesap sorarken Saruhanlı köşkünde gerilim hızla artıyor.

Kardeşlerine rest çeken Servet’in, “Her zaman her yerde karşınızdayım!” sözleri dikkat çekiyor. Kadir Saruhanlı ve Ferit Karaçam’ın karşı karşıya geldiği anlar ise aralarında yaşanacak güç savaşının ilk sinyallerini veriyor. Ayrıca Büşra ile İlhan arasındaki aşk evliliğe doğru mu ilerleyecek? İşte bu sorunun yanıtı da çok merak ediliyor ve yeni bölümde bazı detayların netleşmesi bekleniyor. İşte Baba dizisi 10. bölüm fragmanı:

Baba dizisinin dokuzuncu bölümünde; Kadir, ardı arkası kesilmeyen sorunlarla boğuşurken Yaşar’la beraber katıldığı toplantıda Büşra’nın yanı sıra Servet’in de karşı tarafta yer almasıyla büyük bir şok yaşadı. Bir yandan da fabrika sorununa çözüm bulmak isteyen ancak çalışanları işten çıkarmamakta kararlı olan Kadir, hisselerini fabrika çalışanlarına devrederek krizi önledi. Elif, Kadir’in bu hareketinden oldukça etkilendi.

Bölümün sürprizi ise final sahnesinde İlhan’ın Büşra’ya evlenme teklifi etmesi oldu. Genç kadına romantik bir ortam hazırlayan İlhan Büşra’nın ayaklarını yerden kesti. Bu sırada gelen Emin’in, “Bana bunu yapmadın değil mi kızım?” sözleri ise Büşra’yı şoke etti. Zor durumda kalan Büşra’nın İlhan’ın teklifini kabul edip etmeyeceği merak konusu oldu.

‘Baba’nın hikayesini Gökhan Horzum ve Ekin Atalar, senaryosunu Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor.

‘Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!