Ana sayfa Sosyal Medya Baba dizisinin kadrosunda yer alan Özge Yağız ekranlara bomba gibi geri dönüyor!..

Baba dizisinin kadrosunda yer alan Özge Yağız ekranlara bomba gibi geri dönüyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Çok yakında Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Baba dizisiyle izleyicilerle buluşmaya hazırlanan güzel oyuncu Özge Yağız, Alem Dergisi için Antakya’da kamera karşısına geçti.

Dergiye birbirinden güzel pozlar veren oyuncu yeni dizisi hakkında ise ser verip sır vermedi. Oyuncu, ‘Karakterinle ve yapımla ilgili ipucu verir misin? sorusuna; “Bana sürpriz olduğu gibi sizlere de sürpriz olsun. Her anlamda kalplere dokunacak, herkesin kendi geçmişinden bir şeyler bulacağı sıcacık bir aile hikayesiyle geliyoruz.

Aile bizi biz yapan her şey demek. Bu hikayede de kök ve gövde aile, o yüzden büyüsü başka. Yapım dahil hepimizin heyecanı had safhada, bu heyecana ortak olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum” cevabını verdi.

Baba dizisinin kadrosunda yer alan Özge Yağız ekranlara bomba gibi geri dönüyor!.. 8

Genç yaşında ses getiren yapımlarda rol alan ve kısa sürede ekranların aranılan yüzü haline gelen oyuncu bu süreçte oyunculuğunun nasıl evrildiğini de şu sözlerle anlattı; “Büyüdüm. Fiziken de ruhen de. ‘Ben çocukken de büyüktüm.’ diye bir laf vardır bunu çok duyardım çevremden ama aslında ne kadar büyümem gerektiğini bu sektörle birlikte öğrendim.

Gözlemledim, yanlış olduğunu hatta doğru olduğunu bile bildiğim her davranışımdan sonra kendimi etüt ettim. Kendi doğrumu değil doğru olanı anlamaya çalıştım, çalışıyorum.”

Baba dizisinin kadrosunda yer alan Özge Yağız ekranlara bomba gibi geri dönüyor!.. 9

Ekranda seyrettiğinde kendini acımasızca eleştirdiğini söyleyen Özge Yağız, “Bu konuda oldukça hassasım. Sanırım her şeyi didik didik etmekten keyif alıyorum, motivasyonumu arttırıyor” şeklinde konuştu.

Özge Yağız’ın oyunculuğa dair en büyük hedefi ise; Oyunculukla hayatına giren farklı dünyaları keşfetme arzusunu hiç yitirmemek. Oyuncu, ilk sinema projesinin de kendi adına unutulmaz ve benzersiz olmasını istiyor.