Ana sayfa Dizi Haberleri Erkek Severse dizisi çok beğenildi, yeni karar herkesi mutlu etti!

Erkek Severse dizisi çok beğenildi, yeni karar herkesi mutlu etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alperen Duymaz hayranlarının merakla bekledikleri Erkek Severse isimli dizinin yayınlanması ile birlikte izleyiciler de romantik hikayeye tutuklu kaldı… Büşra Develi ve Yasemin Allen’in de başrollerinde yer aldığı dizinin beğeni toplaması üzerine de yeni bir karar alındı.

Gold Film tarafından hazırlanan dizinin ikinci sezonunun da çekilmesi kararı alındı. Bu karar hem dizi ekibini hem de izleyicileri çok memnun etti. Görkem Sevindik ve Yağız Can Konyalı’nın da kadrosunda yer aldığı dizinin çekimlerine devam edilecek.

Romantik hikayelerin en iyi senaristlerinden birisi olarak tarif edilen Aslı Zengin’in kaleminden çıkan dizinin ikinci sezonunun da çok etkileyici olması bekleniyor.

Ömür Atay’ın başrolünde yer aldığı Erkek Severse dizisinde Kenan karakteriyle izlediğimiz Alperen Duymaz, tam da hayranlarının beklediği gibi bir rolle setlere dönmüş oldu.

Son Yaz dizisindeki Akgün karakterinin ardından, kendi çabası ile kurduğu e ticaret şirketi ile parlayan Kenan Acarsoy karakterinin oyuncuya çok yakıştığını düşünen hayranları, Büşra Develi ile de çok iyi bir dizi çifti olduklarını düşünüyor.

Zeynep ve Kenan aşkının da öne çıkması ile birlikte Erkek Severse dizisinin daha da ilgi görmesi kaçınılmaz olacaktır.