Ana sayfa Dizi Haberleri Baba ve Üç Kız Kardeş dizileri birbirlerine çelme takıyor!

Baba ve Üç Kız Kardeş dizileri birbirlerine çelme takıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Salı akşamları reyting rekabetine yeni katılan Baba ile Üç Kız Kardeş dizilerinin iyi sonuçlar almakta olduğunu reytinglere bakarak görebilirsiniz. Destan’ın izleyici kaybetmediği ancak Masumlar Apartmanı’nın büyük çöküş yaşadığı yeni bir dönem başladı. Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ise ayakta kalma mücadelesi veriyor ve bu noktada değişen hikaye reytinglerin daha da çok düşmesini engelledi.

Salı rekabetinde gözler Show TV’nin Baba ve Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizilerine çevrildi. Çünkü bu iki yapım da birbirlerinin ayağına çelme takıyor… İki yapımın birer hafta ara ile yayına başlaması sonrası, diğer dizilerden kopan izleyicileri kendilerine çekebilmeleri dikkat çekiyor…

Baba daha çok erkek izleyici grubu tarafından ilgi gösterilen bir yapım oldu. Üç Kız Kardeş ise kadın izleyici grubunun daha yoğun şekilde takip ettiği bir yapım konumuna geldi. Kitleler bu şekilde ayrışırken, reytinglerin birbirlerine yakın oranlarda gelmesi iki dizinin salı rekabetinde güçlenmesi noktasında en büyük handikap olarak öne çıkıyor.

Baba ve Üç Kız Kardeş dizileri birbirlerine çelme takıyor! 8

İkisinin de sağlam bir hikayesi ve etkili oyuncu kadrosu var. İki dizi de farklı kesimlere hitap ediyor ve fanatik izleyici grubu kısa sürede oluşmaya başladı.

Üç Kız Kardeş ikinci bölümü ile reytinglerini artırdı ve tüm kişiler kategorisinde Baba’nın önüne geçerek günü üçüncü olarak bitirdi. Ancak Baba dizisi de hem AB hem de ABC1 kategorilerinde rakibinden çok daha iyi oranlar alıyor.

Bu iki dizi önümüzdeki haftalarda da reytinglerini yükseltecektir. İki diziden birisi hikaye olarak geriye düşmeye başlar ise diğerinin daha hızlı şekilde izleyici ilgisini üzerine çekmesi gerçekleşebilir. Ancak bu sezon sonuna kadar böyle bir şey beklenmediğini de belirtelim.

Baba ve Üç Kız Kardeş dizileri birbirlerine çelme takıyor! 9

Salı rekabetinde Baba ile Üç Kız Kardeş’in yükselişlerinin bundan sonra çok hızlı olmaması iki dizinin de çok güçlü olmasının bir sonucu olacaktır. Diğer dizilerden kopanlar eşit şekilde iki diziye de dağılıyor ve birbirlerine karşı çok güçlü bir üstünlük kurmaları da zorlaşıyor.