Ana sayfa Sosyal Medya Yıldız Çağrı Atiksoy’un artık Kuruluş Osman dizisinde yeni bir partneri var!

Yıldız Çağrı Atiksoy’un artık Kuruluş Osman dizisinde yeni bir partneri var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinin hikayesi güçlü olunca reytingler de çok iyi gelmeye devam ediyor. Çift haneli oranlar alarak reytinglerde şov yapan atv dizisi, sezonun en iyi yapımı olarak da öne çıkıyor.

Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı diziye ikinci sezonda katılan Yıldız Çağrı Atiksoy da Malhun hatun karakteri ile büyük ilerleme kaydetti. Dövüş dersleri alan ve dizideki ilk günlerinde dövüş sahnelerinde zorlanan oyuncu, artık bunları aştı.

Yıldız Çağrı Atiksoy’un çok etkileyici şekilde yer aldığı Malhun hatun karakteri ile hayranlarını mest ediyor. Yeni dönemde oyuncuya bir partner daha geliyor… Burak Özçivit ile yakın sahneleri olan Yıldız Çağrı Atiksoy, artık Zehra Yılmaz ile de birlikte birçok sahnede yerini alacak.

Yıldız Çağrı Atiksoy'un artık Kuruluş Osman dizisinde yeni bir partneri var! 7

atv’nin final yapan Kalp Yarası dizisinde Zehra Yılmaz’ı Betül karakterinde izlemiştik. Başarılı performansı ile hikayeye güç katan isimlerden olan Zehra Yılmaz, yeni dönemde Kuruluş Osman dizisinde devam edecek.

Yıldız Çağrı Atiksoy’un canlandırdığı Malhun Hatun karakterinin kuzeni olan Olcay Hatun rolünde Zehra Yılmaz kariyerinde yeni bir döneme başlıyor…

Zehra Yılmaz’ın dizideki bir başka partneri ise nişanlısı Barkın Bey karakterine hayat verecek olan Serdar Özer olacak. İki oyuncu da Kuruluş Osman dizisinin hikayesine yeni katıldı ve önümüzdeki bölümlerde izleyicileri etkileyecek sahnelerde bulunacaklar.