Ana sayfa Sosyal Medya İşte partner pozu bu! Onur Tuna ile Seray Kaya arasında boy farkı ustalıkla gizlendi, Mahkum’daki eksiklik giderildi!

İşte partner pozu bu! Onur Tuna ile Seray Kaya arasında boy farkı ustalıkla gizlendi, Mahkum’daki eksiklik giderildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanan Mahkum dizisinde en önemli eksikliklerden birisi olarak Onur Tuna ile Seray Kaya’nın bir türlü öne çıkamaması oldu. Yeni dizinin yeni çifti sosyal medyada da çok fazla konuşulmadı. Onların partnerlik halinin pozları da o kadar gündem olmadı.

Dizinin hikayesinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu ikilisi öne çıktı. Rolleri ile herkesi kendilerine hayran bırakan bu ikili çok konuşuldu. Ama en az bu kadar konuşulması gereken Onur Tuna ile Seray Kaya partnerliği hep geri planda kaldı.

İşte partner pozu bu! Onur Tuna ile Seray Kaya arasında boy farkı ustalıkla gizlendi, Mahkum'daki eksiklik giderildi! 1

MAG Dergisi’nin yeni sayısı için birlikte poz veren Onur Tuna ile Seray Kaya, işte bu eksikliği tamamlamış oldu. Çok güzel pozlar veren ikili, enerjilerinin tuttuğunu ve uyumlu olduklarını da böylelikle sergilemiş oldu…

İşte partner pozu bu! Onur Tuna ile Seray Kaya arasında boy farkı ustalıkla gizlendi, Mahkum'daki eksiklik giderildi! 2

Seray Kaya güzelliği ve stili ile mest ederken, Onur Tuna da yakışıklılığı ile yine göz kamaştırdı… İkilinin fotoğraflarında dikkat çeken detay ise boy farkı konusunun ustalıklı bir şekilde çözülmesiydi….

İşte partner pozu bu! Onur Tuna ile Seray Kaya arasında boy farkı ustalıkla gizlendi, Mahkum'daki eksiklik giderildi! 3

İkili arasında boy farkı fazla ama dergi çekimlerinde buna dikkat eden fotoğrafçı ortaya güzel bir iş çıkartmış. Seray Kaya’nın boyu 1.66 ve Onur Tuna ise 1.95… İkilinin arasındaki bu boy farkının ustalıkla kapatılmış olması partnerlik pozlarını daha da güzelleştirmiş.

İşte partner pozu bu! Onur Tuna ile Seray Kaya arasında boy farkı ustalıkla gizlendi, Mahkum'daki eksiklik giderildi! 4