Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar dizisinde trajedi bile durum komedisine dönüşüyor ve Demet Evgar bunu çok seviyor!

Bahar dizisinde trajedi bile durum komedisine dönüşüyor ve Demet Evgar bunu çok seviyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Demet Evgar, Bahar isimli Show TV dizisinde başarılı performansı ile göz dolduruyor. Bahar karakteri ile adeta bütünleşen oyuncu, projenin bu kadar başarılı olmasının altında yatan nedenin herkesin kendin hayatından bir parçayı dizide bulması olarak düşünüyor.

Bahar karakterinin tanıdık birisi olduğunun altını çizen Demet Evgar, “Ailesi için her şeyi geride bırakan o fedakar kadını hepimiz çok iyi tanıyoruz” diye konuştu. Oyuncunun bu sözleri aslında Bahar dizisinin çift haneli yüksek reytingleri elde etmesinin nedenlerinin başında geliyor.

Peki Bahar dizisi Demet Evgar’ı da derinden etkiledi mi? Birçok izleyici ekran başında gördüğü Bahar karakteri ile özdeleşmiş bir Demet Evgar gerçeği ile karşı karşıya kaldı.

İşte bu durum da izleyicilerin hikayeye inanmasını ve bağlanmasını sağladı. Demet Evgar için de böyle bir karakteri canlandırmak çok önemli bir misyon..

Ünlü oyuncu diyor ki; “Bahar’ın gözlerine ilk baktığımda bana gelen o tanıdık hissi takip ettim. O ve onun dünyası sadece baan değil, hepimize tanıdık değil mi? Kendisini tamamen ailesine adamış, bir cam vazonun yere düştüğünde ayrıldığı parçalar gibi parçalara bölünse de yine de söz konusu ailesi olduğunda kendini ‘tutkala’ çevirip bütün vazo görünümünü kaybetmemiş.”

Projenin kendisine ilk geldiği zaman orijinal formatın ilk iki bölümünü izlediğini belirten Demet Evgar, senaryoyu daha sonra okumuş. Episode dergisindeki açıklamasında oyuncu Bahar dizisinde birçok izleyicinin en çok sevdiği trajik sahneleri bile durum komedisine çevirme halinden çok etkilenmiş.

Demet Evgar diyor ki; “En çok hoşuma giden nosyon da mizahi yanının güçlü olmasıydı. Trajediden bile bir durum komedisi yapatabilmek o kadar kıymetli ve gündelik hayatın parçası ki, Bahar dizisinde bunu fazlasıyla görüyoruz.”