Ana sayfa Oyuncu Biyografileri Rojbin Erden kimdir? Her yaptığı dikkat çeken Rojbin Erden için sosyal medya bir nimet!

Rojbin Erden kimdir? Her yaptığı dikkat çeken Rojbin Erden için sosyal medya bir nimet!

tarafından ker_def

Yabani dizisinde Asi karakteri ile gündem olan Rojbin Erden’in her yaptığı sosyal medyayı sallıyor!

Yabani isimli Now televizyon kanalında yayınlanan dizinin hikayesinde Asi karakteri ile izlemekte olduğumuz Rojbin Erden son dönemin öne çıkan genç yeteneklerinden birisi oldu.

Önceki sezon Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizide Melek karakterini canlandıran ve başarılı da bir performans ortaya koyan oyuncu, asıl büyük çıkışını ise Yabani projesi ile gerçekleştirdi.

Asi karakterindeki başarısı ile sadece ülkemizde değil, dünyanın birçok ülkesinde büyük beğeni toplayan genç oyuncu için, kariyerinde çok iyi bir çıkış sergilemekte olduğunu söyleyebiliriz.

Sosyal medyada Rojbin Erden hakkında yapılan tüm paylaşımlar, videolar, haberler ve hayranların yayınladıkları kısa videolar büyük ilgi görüyor.

Sosyal medya ortamının Rojbin Erden’in kariyer yolculuğunda çok olumlu bir rol oynadığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Oyuncunun hayvan sevgisini kısa bir video ile sosyal medya ortamında yayan hayranları, Rojbin Erden hakkında daha çok bilgi sahibi olmak istediklerini belirten paylaşımlar yapıyor.

1996 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Rojbin Erden, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Bölümünden mezun oldu.

Üniversite eğitiminin ardından modellik kariyeri ile dikkat çeken Rojbin Erden, daha sonra da oyunculuk yapmaya karar vererek, kendisini bu alanda denemek istedi.

Çıplak isimli dizide ilk kez sete çıkan oyuncu, ardından da Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli Show TV’nin sevilen dizisinde Melke karakteriyle yer aldı.

Yabani dizisi ise genç oyuncunun daha kariyerinin başlarındaki olduğu bir ortamda çok büyük bir fırsat yarattı.

Rojbin Erden hem Türkiye’de hem de yurt dışında Yabani dizisindeki Asi karakteri ile bir anda geniş kitlelerin dikkatini çekti.

Genç yaşında iyi bir oyunculuk performansı ortaya koyarak izleyicilerin kalbini fethetmeyi başaran Rojbin Erden’in kariyer yolculuğunda çok iyi bir sıçrama yaptığını söylemek gerekiyor.