Ana sayfa Sosyal Medya Bahar Şahin iddialı diziyi reddetti, yeni teklifler üst üste geliyor!

Bahar Şahin iddialı diziyi reddetti, yeni teklifler üst üste geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin dikkat çeken ve büyük ilgi gören kadın oyuncularından birisi de Bahar Şahin… En son Zalim İstanbul isimli Kanal D dizisinde Ceren karakteri ile öne çıkan oyuncu, güçlü bir performans sergilemiş ve üst üste teklifler almaya başlamıştı.

Doğallığını öne çıkartan halleriyle sosyal medyada da kişiliğini sergileyen paylaşımları ile çok konuşulan oyuncu, Zalim İstanbul’da tecrübesini artırdığını sergilediği performans ile göstermişti…

Bahar Şahin’e gelen dizi teklifleri de bir hayli arttı. Başrol teklifleri alan oyuncu, Kanal D’nin İyi Aile Babası isimli dizisiyle anlaşmıştı ama koronavirüs korkusu nedeniyle dizi başlamadan ekipten ayrılmıştı.

Sonrasında Bir Zamanlar Çukurova isimli atv dizisinden teklif aldığı ortaya çıkan oyuncu, devam eden bir projede yer almak istemediğini, yeni bir dizide yeni bir başlangıç yapmak hedefinde olduğunu söyleyerek teklifi geri çevirmişti.

Bahar Şahin’e üst üste gelen tekliflere bir yenisi de eklendi.

En son İnanç Konukçu’nun anlaşma yaptığı Kalp Yarası isimli dizi projesinde Bahar Şahin’e de teklif gittiği ortaya çıktı. Genç oyuncu teklife nasıl yanıt verecek merakla bekleniyor.

Kalp Yarası dizisi Antakya’da çekilecek. Tomris Giritlioğlu’nun hikayesinden yola çıkılarak Sema Erol ve Mahir Erol’un senaryolaştırdığı dizi atv’de yayınlanacak.

Bakalım Bahar Şahin, bu teklife nasıl yanıt verecek.