Ana sayfa Sosyal Medya Baht Oyunu, Ada Masalı’nı sosyal medyada bir türlü yenemiyor!

Baht Oyunu, Ada Masalı’nı sosyal medyada bir türlü yenemiyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diziler, yayınlandıkları her akşam haklarına atılan sosyal medya paylaşımlarıyla bir kez daha güneme geliyor. Yapım şirketleri artık reyting kadar sosyal medya paylaşımlarını da dizinin başarı kriteri olarak görüyor. Salı akşamı diziler arasında bir mücadele yaşandı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 28 Temmuz Salı günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre salı gününün galibi Star TV dizisi Ada Masalı oldu.

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un paylaştığı Ada Masalı, salı akşamları sosyal medyanın en çok konuşulan dizisi olmaya devam ediyor. Çekimleri İzmir’in Sığacık ilçesinde gerçekleştirilen dizi her ne kadar reytinglerde rakibinin gerisinde gitse de sosyal medyada birinciliği kaptırmıyor.

Sırların bir bir ortaya döküldüğü dün akşam yayınlanan 7. bölümde Hakan’ın ihanetini öğrenen, Haziran’ın da bu işe dahil olduğunu anlayan Poyraz çok büyük bir yıkım yaşadı. Heyecanlı gelişmelerin yaşandığı Ada Masalı hakkında dün gün boyunca 185.079 paylaşım yapıldı.

Ada Masalı’nın en azılı rakibi Kanal D dizisi Baht Oyunu ise reytingde önde olmayı sürdürüyor. Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı Baht Oyunu’nun da dün geceki bölümünde hüzün vardı.

Ada’nın ayrılmasını istemeyen ancak duygularını bir türlü dile getiremeyen Bora’yı canlandıran Şaşmaz’ın oyunculuğu izleyicilerden tam puan aldı. Baht Oyunu’nun dün akşam yayınlanan 7. bölümüyle ilgili sosyal medyada yapılan paylaşım sayısı 104.622 oldu.

Dün gece yayınlanan bir dizi de Aşk Mantık İntikam’ın tekrar bölümüydü. Son derece başarılı giden Fox TV dizisinin tekrarı hakkında 5.521 paylaşım yapıldı.