Ana sayfa Dizi Haberleri Cam Tavanlar ekibinden hüzünlü ama bir o kadar umut dolu veda mesajı var!

Cam Tavanlar ekibinden hüzünlü ama bir o kadar umut dolu veda mesajı var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan ve başrollerinde Bensu Soral ile Kubilay Aka’nın yer aldığı Cam Tavanlar dizisi bu akşam yayınlanacak 8. bölümle ekranlara veda ediyor. Reytinglerde bir türlü beklenen sonucu elde edemeyen dizi, bu gece son kez ekrana gelecek.

Ojo Pictures tarafından Show TV için çekilen ve başrollerinde Bensu Soral ve Kubilay Aka’nın yer aldığı Cam Tavanlar dizisi, iş dünyasında kadın çalışanın önüne konulan engelleri konu edinmesi sebebiyle dizi dünyasına yeni bir nefes getirmişti. Dizinin konusu iş dünyasında kadın erkek eşitsizliğine dikkat çekmesi sebebiyle benzerlerinden ayrılıyordu.

Ancak dizi iddialı oyuncuları ve konusuna rağmen bir türlü tutmadı. Bu duruma birkaç sebep gösterildi. Biri Bensu Soral’ın bu karakterle bir türlü örtüşmemesiydi. İddialara göre bir diğer sebep Bensu Soral’ın canlandırdığı Leyla karakterinin fevri davranışlarıydı.

Senaryonun zayıflığı ve karşısında rakip olarak Sen Çal Kapımı gibi güçlü bir yapımın yer alması da Cam Tavanlar’ın bir türlü tutmamasının sebepleri olarak gösterildi. Ve en sonunda kanal ve yapım şirketi dizinin sona ermesine karar verdi.

Cam Tavanlar ekibinden hüzünlü ama bir o kadar umut dolu veda mesajı var! 7

Cam Tavanlar dizisi bu akşam yayınlanacak 8. bölümle ekranlara veda edecek. Dizinin Twitter hesabında bir veda mesajı yayınlandı. Son derece duygusal ama aynı zamanda umut dolu veda mesajında şu ifadelere yer verildi:

“Leyla’nın ekran yolculuğu bugün sona eriyor. Ama hayatta Leylaların ömrü çok uzun olacak eminiz. Bütün oyuncularımıza, yönetmen ve yazarlarımıza, yapım ve teknik ekibimize, yayıncımıza ve bizi izleyen herkese teşekkürler…”