Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu, Ahsen Eroğlu, Demet Özdemir… Dizileri bitti ama onlar hala gündemde!

Sıla Türkoğlu, Ahsen Eroğlu, Demet Özdemir… Dizileri bitti ama onlar hala gündemde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi ve oyuncular hakkındaki sosyal medya paylaşımlarını takip ederek trendleri raporlayan Adba TV’nin, temmuz en popüler kadın oyuncuları listesi yayınlandı. Listenin birincisi bir kez daha Hande Erçel oldu.

Görünen o ki Hande Erçel en popüler kadın oyuncu sıralamasında liderliği uzunca bir süre daha elinden bırakmayacak. Halen Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı adlı dizinin başrolünde oynayan Hande Erçel 398.336 paylaşımla ayın en popüler kadın oyuncusu oldu.

Yaz sezonunun en konuşulan dizilerinden biri de Star TV’de yayınlanan Ada Masalı. Dizinin başrol kadın oyuncusu Ayça Ayşin Turan da rol arkadaşı Alp Navruz’la müthiş bir uyum yakaladı ve yaz aylarının en çok konuşulan çifti haline geldi. Turan, ay boyunca hakkında yapılan 232.605 paylaşımla listenin ikinci sırasında yer aldı.

Sıla Türkoğlu, Ahsen Eroğlu, Demet Özdemir... Dizileri bitti ama onlar hala gündemde! 7

Listenin ilginç yanı ise dizileri sona ermesine ve herhangi bir yapımda rol almamalarına rağmen hala gündemde olan kadın oyuncular. Emanet dizisinin başrol oyuncusu Sıla Türkoğlu, Menajerimi Ara’nın Dicle’si Ahsen Eroğlu, rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi uzun süre önce sona eren Demet Özdemir, Maraşlı’nın Mahur’u Alina Boz ve Hercai’nin başrol oyuncusu Ebru Şahin hala gündemde kalmayı başarıyorlar.

Listenin dikkat çekici bir yanı da Kanal D dizisi Baht Oyunu’nun başrol oyuncusu Cemre Baysel’in beşinci sırada yer alması. Aynı akşam yayınlanan en büyük rakibi Ada Masalı’nın başrol oyuncusu Ayça Ayşin Turan’ın gerisinde kalan genç oyuncu hakkında ay boyunca 69.175 paylaşım yapıldı.

Bu sezonun dizilerinden Aşk Mantık İntikam’ın başrol oyuncusu Burcu Özberk ile Baş Belası’nın İpek’i İrem Helvacıoğlu da listenin bir hayli gerisinde kaldı.