Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Baht Oyunu dizisinde Ada ve Rüzgar yakalanacak mı?

Baht Oyunu dizisinde Ada ve Rüzgar yakalanacak mı?

tarafından ker_def

Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi “Baht Oyunu”, sürprizlerle dolu on birinci bölümüyle büyük ilgi gördü. Reytinglerde de üst sırada yer alan dizi, sosyal medyada #BahtOyunu etiketiyle de en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Dizinin reytinglerinin dün akşam toparlana izleri taşıması da çok önemli bir gelişme oldu. Ortalama oranları tutturan Baht Oyunu için bu reyting artışı gelecek adına umutları daha da artırdı. Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz ikilisini çok beğenen dizi hayranları da hikayenin ilerleyişinden çok memnun.

‘Baht Oyunu’nun on birinci bölümünde Rüzgar, Tuğçe ile ilişkisine son verip Ada’ya dönmeye karar verdi. Üstelik grafik departmanının başına geçebilmek için elindeki kozla Tuğçe’yi tehdit etmeye kalkıştı.

Rüzgar’ın ilgisine karşılık vermeyen Ada, onu Tuğçe ile barıştırmaya karar verdi. Ada, Bora’yı da yanına çekerek Rüzgar ve Tuğçe’yi bir araya getirecek imkanlar yarattı. Rüzgar, Tuğçe ile barışmaya bir türlü ikna olmayınca Ada’nın planları suya düştü.

Ada, zor durumda kalan Tuğçe’nin imdadına yetişti ve ikili Rüzgar’ı grafik departmanının başına getirmeyi başardı. Ardından Rüzgar’ın odasına gidip artık kendisini rahat bırakmasını istedi. Ada ve Rüzgar evlilikleri üzerine tartışmaya başlamışken, kapının ardından gelen sesle bu konuşmaya birinin kulak misafiri olduğunu fark etti ve büyük panik yaşadı.

Baht Oyunu yeni bölümleri ile her Salı Kanal D’de… Dizinin 7 Eylül Salı günü yayınlanacak olan 12. bölümünden ilk fragman paylaşıldı. Ada, Bora’ya aşık mı oluyor? Bora ve Ada arasında işler gittikçe romantikleşirken akıllarda sadece o soru vardır.