Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sadakatsiz dizisinin Volkan’ı Caner Cindoruk’un sürpriz projesi ortaya çıktı!

Sadakatsiz dizisinin Volkan’ı Caner Cindoruk’un sürpriz projesi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Caner Cindoruk, son dönemin hem ülkemizde hem de yurt dışında öne çıkan isimlerinden birisi oldu. Kadın dizisindeki Sarp performansı ile çok beğenilen oyuncu, geçen sezon da Sadakatsiz dizisiyle büyük bir başarı elde etti.

Caner Cindoruk her iki dizinin de yurt dışında yayınlanması ile birlikte hayran kitlesini bir hayli genişletti. Avrupa’da dizi izleyicileri tarafından son dönemlerde ismi çok konuşulan Caner Cindoruk, Sadakatsiz dizisindeki Volkan karakterine devam edecek. Kanal D ekranında çekimlerine başlanan dizide başrolde yer alan Cindoruk, herhangi bir erteleme olmazsa 15 Eylül Çarşamba günü dizinin ikinci sezonuyla birlikte yeniden ekranda yerini alacak.

Caner Cindoruk, yeni dönemde sadece Kanal D dizisinde başrolde yer almayacak. Pandemi önlemlerinin hafifletilmesi ile birlikte sahnelerin de açılması ünlü oyuncuyu yeniden tiyatro sahnesine taşıdı. Yeni bir oyun hazırlığı içinde olan Caner Cindoruk, 8 Eylül itibari ile hayranlarının karşısına bambaşka bir rolle çıkacak.

Sadakatsiz dizisinin Volkan'ı Caner Cindoruk'un sürpriz projesi ortaya çıktı! 7

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, 8 Eylül Çarşamba günü Yeni Bir Şarkı isimli oyunu ağırlayacak. Melis Birkan ve Caner Cindoruk’un birlikte rol aldığı oyun, ayrıldıktan 4 yıl sonra boşanma işlemlerini tamamlamak için buluşan ve şiddeti giderek artan bir şekilde ilişkilerinin muhasebesini yapan bir çiftin hikâyesini anlatıyor.

Modern klasikler arasına giren “Yeni Bir Şarkı”, uzun bir evlilikten sonra ayrılan bir çiftin 4 yıl sonra buluşmasını ve yaşadıklarını gözden geçirmelerini konu alırken “kadın özgürleşme hareketinin” de güçlü izlerini taşıyor.

Caner Cindoruk yeni dönemde hem dizi setinde ter dökecek hem de tiyatro sahnesinde yeni oyunu ile hayranlarının karşısında olacak.