Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ada Masalı dizisinde yeni başlangıç için karar alındı!

Ada Masalı dizisinde yeni başlangıç için karar alındı!

tarafından ker_def

Yaz sezonunun beğeniyle takip edilen Ay Yapım imzalı dizisi ‘Ada Masalı’, dün akşam yayınlanan bölümüyle izleyenleri romantizm ve tutku dolu bir atmosferin içine çekti. Dizinin 11. bölümünün ardından yeni bölümden ön izleme sahnesi ekranlara geldi. Dizide yeni bir dönemi başlatan görüntüler de ortaya çıktı. Haziran ve Poyraz için aşk dönemi başlıyor…

Dizinin senaristi reytingleri artırmak için artık aşkın başlaması yönünde karar almış olacak ki, 12. bölümden itibaren bunun izlerini görebileceksiniz. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin izleyicileri de bu karardan son derece memnun. Dizi hayranları sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, aşk döneminin başlamasının reytinglerin de artışına sebep olacağını düşünüyor.

Ada Masalı dizisinde yeni başlangıç için karar alındı! 7

Sevilen dizinin 12. bölümünden yayınlanan ön izleme sahnesinde Haziran ve Poyraz’ın aşkı gözler önüne seriliyor. Yeni bir ilişkiye başlayan ikilinin birbirlerine duydukları sevgi ve birbirlerine verdikleri sözler büyülü ada atmosferiyle birleşerek kusursuz bir görüntü oluşturuyor.

Ali Bilgin’in genel yönetmenliğini, Özgür Sevimli’nin ise yönetmenliğini üstlendiği ‘Ada Masalı’nın senaryosu Aksel Bonfil imzası taşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz şu isimler eşlik ediyor: Nihan Büyükağaç, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Beril Pozam, Rami Narin, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ, Özge Demirtel, İlkay Akdağlı, Can Kahraman, Eylül Ersöz ve Bedia Ener.

‘Ada Masalı’ her salı akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında!