Ana sayfa Dizi Fragmanları Baht Oyunu dizisinde ayrılık kararı iptal ama ortalık karıştı!

Baht Oyunu dizisinde ayrılık kararı iptal ama ortalık karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Baht Oyunu dizisi, şimdiye kadar 7 bölümüyle ekranda yerini aldı. Son dönemin öne çıkan romantik komedi dizisinde Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisi başrolü paylaşıyor.

Salı akşamlarının neşesi olan ve Ada Masalı’nı da reytinglerde geçmeyi başaran Baht Oyunu, özellikle de Cemre Baysel’in doğal performansı ve izleyicilere çok samimi gelmesi ile daha da çok konuşulmaya başlandı. Sosyal medyada da güçlü bir etkileşim elde edebilen Baht Oyunu dizisinin 8. yeni bölümünde neler yaşanacağı da ortaya çıktı.

7.bölümün hemen ardından yayınlanan 8. bölüm fragmanında Ada şirkete geri dönme kararı alıyor ve tabii ki ortalık karışıyor!

Ada’nın şirkete dönmesiyle işler çığırından çıkıyor. Bora’nın karşısına istemediği bir rakip çıkıyor! Bora’nın kıskançlık halleri ise dizi hayranları tarafından çok beğeniliyor.

Kanal D dizisinde Ada ile Bora sahnelerinin daha çok olmasını isteyen hayranlar, sosyal medyadan senaristlere sesini duyurmaya çalışıyor. Bu ikiliyi çok beğenen izleyiciler, kış sezonunda da dizinin devam etmesi gerektiğini düşünüyor.

Baht Oyunu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de!