Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Baht Oyunu dizisinde birbirinden kıymetli isimler buluştu

Baht Oyunu dizisinde birbirinden kıymetli isimler buluştu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle yaz aylarında buluşacak olan Baht Oyunu isimli dizide hazırlıkların son aşamasına gelindi. Üst üste yeni isimlerin transfer edilmesi ile birlikte kadroda tamamlanmaya başlandı. Serdar Gözelekli’nin yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin çekimlerine 1 hafta içinde başlanması bekleniyor.

Bu arada başrol oyuncusu Aytaç Şaşmaz’ın Hekimoğlu dizisinde Emre karakterini canlandırdığını da hatırlatalım. Emre, hikaye gereği ekipten ayrılıyor. Bu da oyuncunun finalden önce Hekimoğlu’na veda etmesi sonucunu getirebilir. Şaşmaz’ın yeni dizisi için böyle bir karar alındığı düşüncesi var. Hekimoğlu yeni bölümde detaylar ortaya çıkacak.

Baht Oyunu dizisinde Aytaç Şaşmaz ile Ceme Baysel ikilisi de iyi bir dizi çifti olacaklarının sinyalini veriyor. İkilinin hayranları da bu buluşmadan son derece memnun olduklarını sosyal medya paylaşımları ile ifade ediyor.

ARC Yapım imzalı Baht Oyunu dizisinin kadrosunda kıymetli bir oyuncu ekibi buluştu.

Başroller dışında; Altan Erkekli, Anıl Çelik, Ozan Dağgez ve Tuğba Çom ekipte yer alan isimler. Ayrıca bu kadroya yeni bir isim daha katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre İrem Yüksel de Baht Oyunu dizisinde yerini alacak.

İzleyiciler İrem Yüksel’i Afili Aşk dizisinin Yeliz’i olarak hatırlayacaktır. Oyuncu, ayrıca Yeni Hayat isimli dizide de bulunmuştu.