Ana sayfa Sosyal Medya Off ne karşılaşma ama… Camdaki Kız dizisinde kalp atışlarını hızlandıran karşılaşma!

Off ne karşılaşma ama… Camdaki Kız dizisinde kalp atışlarını hızlandıran karşılaşma!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle perşembe akşamları buluşmakta olan Camdaki Kız dizisinde, 4. yeni bölümde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide güçlü bir oyuncu kadrosu var. Gülseren Budayıcıoğlu’nun da aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız, hikayesi ile zaten izleyicilerin kalbine yerleşti.

Yine güçlü bir hikaye olunca da reytinglerde üst üste birincilikler de gelmeye devam ediyor. Camdaki Kız hem AB hem de ABC1 kategorilerinde Bir Zamanlar Çukurova’nın önünde birincilikleri eline aldı. Zirveden inmesi de pek beklenmiyor…

Camdaki Kız’ın 4. yeni bölümü de yine büyük bir heyecana sahne olacak. Camdaki Kız 4. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Nalan ve ailesi Cana ile karşı karşıya geliyor! Herkes yeni bölümde bu karşılaşmayı konuşacak.

Sedat ve Cana’nın fotoğraflarının basına sızmasıyla Koroğlu Ailesi’nde büyük deprem yaşanır. Feride ise tüm fotoğrafları yırtıp atar. Cana, Sedat’a bu aşkı inkar etmesi konusunda baskı yapar. Sedat’ı bu kez kurtarmamayı düşünen Muzo ne yapacak?

Rafet Koroğlu, Nalan ve ailesini evine davet eder ve Cana’nın da orada bulunması Nalan için kötü bir sürpriz olur. Nalan, Cana’nın karşısında ne yapacak? İşte bu büyük karşılaşmanın ilk görüntülerini fragmanda bulabilirsiniz. İzleyicilerin kalp atışlarını yükseltecek anların yaşanacağı kesin.

Fragmandaki şu söz ise diziye damga vuracak bir ifade olmuş: “”Namuslular namussuzlardan korkmaz, utanmaz; şerefini kaybedenler bizden utanmalı biz onlardan değil!”

Camdaki Kız yeni bölümüyle Perşembe 20.00’da Kanal D’de!

Sedat’ın gizli ilşkisi olduğunu öğrenen Nalan yapacak?

Sedat’ın Cana ile olan yasak aşkı basına yansımıştır. Bunu öğrenen büyük hayal kırıklığı yaşar. Feride’ye ise gün doğmuştur. Kızının Sedat ile evlenmemesi için ortalığı birbirine katar. Herkes ne yapacağını bilemez haldedir. Sedat’ın bir sonraki hamlesi ne olacak? Nalan’ı evlenmeye ikna edebilecek mi?