Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisinden sonra Aslı Enver’in yeni projesi belli oldu!

Babil dizisinden sonra Aslı Enver’in yeni projesi belli oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Aslı Enver, son olarak Star TV’de ekrana gelen Babil dizisinde oynamıştı. Enver’in rol aldığı dizi, geçtiğimiz sezon başlamış, 10 bölüm yayınlandıktan sonra Covid 19 salgını nedeniyle yaşanan pandemi sürecinde çekimlere ara verilmesi nedeniyle uzun süre ekranda yer alamamıştı.

Eylül ayında yeniden ekrana dönen dizide Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Onur Saylak, Birce Akalay ve Mesut Akusta da oynuyordu. Aslı Enver, İstanbullu Gelin dizisinden sonra ekrana ara vermiş ve Babil dizisiyle dönmüştü.

Kadrosuyla göz dolduran ve hikayesi de izleyenler tarafından beğenilen bir diziydi ancak Cuma akşamları karşısındaki rakiplerine fazla dayanamadı. Reytingleri beklenen seviyede olmayınca da Kasım ayında final yaptı.

Aslı Enver, Babil dizisinde önce Ayşe isimli sekreterlik yapan bir kadın olarak izleyici karşısına çıkta ama sonradan Nihal isimli bir polis olduğu öğrenildi.

Bu dizininin ardından Aslı Enver, başka bir dizide yer almadı. Uzun süredir evindeki iki kedisi ve yeni sahiplendiği yavru köpeği ile vakit geçiren oyuncu, pandemi sürecinde sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla takipçileriyle buluşuyor ve genelde evinden paylaşımlar yapıyor.

Babil dizisinden sonra Aslı Enver'in yeni projesi belli oldu! 7

Geçtiğimiz günlerde Asos’a giden oyuncunun yeni bir projesi olup olmadığı merak ediliyordu. Oyuncunun dizi değil ama bir sinema filminde rol alacağı ortaya çıktı!

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından Enver’in Sen Yaşamaya Bak isimli bir sinema filminde başrolde yer alacağını duyurdu.

Yapımcılığını Taff Pictures’ın üstlendiği ve yönetmenliğin Ketche lakaplı yönetmen Hakan Kırvavaç’ın yapacağı filmin senaryosu Hakan Bonomo yazıyor. Verilen bilgiye göre film, Netflix’te yayınlanacak.