Ana sayfa Dizi Fragmanları Baht Oyunu dizisinde ilk buluşma gerçekleştirildi!

Baht Oyunu dizisinde ilk buluşma gerçekleştirildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Baht Oyunu dizisinin ekibi hazırlıklarına hız verdi… Dizinin oyuncu kadrosu büyük ölçüde belli oldu ve okuma provalarına da başlandı. Dizideki ilk buluşmadan görüntüler de sosyal medya platformlarında yayınlanarak izleyicilerin heyecanının artması sağlanmaya çalışıldı.

Kanal D ekranında izleyicilerle yaz aylarında buluşacak olan Baht Oyunu dizisinin okuma provası yapıldı. İşte birbirinden değerli oyuncuların yer aldığı dizinin okuma provasından ilk görüntüler ve diziyle ilgili tüm detaylar…

Baht Oyunu isimli dizide iki genç yıldız buluştu. Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisi yeni dizi çiftimiz oldu… Aytaç Şaşmaz daha yeni Hekimoğlu dizisinden ayrıldı. Cemre Baysel ise geçtiğimiz ay Sol Yanım isimli Star TV dizisinin bitmesinden sonra bir süre dinlenme fırsatı bulmuştu.

İki genç oyuncunun hayranları bu yeni dizi çiftinden çok memnun. Sosyal medyada çok başarılı bir dizi çifti olacaklarına yönelik güçlü paylaşımlar görebilirsiniz.

Serdar Özlekli’nin yönetmenliğini yaptığı Baht Oyunu dizisinin Haziran ayında yayında olması bekleniyor. Hazırlıklar erken başlatıldığına göre ekip sıkı bir çalışma sonrasında iyi bir diziyi izleyicilerle buluşturmayı planlıyor.

Anıl Çelik ve Ozan Dağgez’in de kadroda yer alması bu iki genç oyuncunun hayranlarını çok mutlu etti. Romantik komedi dizileri ile sivrilen ikili, bakalım Baht Oyunu dizisinde yine etkileyici karakterler ortaya koyabilecek mi?

Dizide usta oyuncu Altan Erkekli de yer alıyor. Hatırlanacağı üzere Erkekli, Afili Aşk isimli romantik komedi dizisinde de izleyici karşısına çıkmıştı. Erkekli, romantik komedi yapımlarını tercih eden isimlerden birisi.

İrem Yüksel, Tuğba Çom’un da yer aldığı diziye en son katılan isim ise 2017 Türkiye Güzeli Aslı Sümen oldu. Tuğçe karakterini canlandıracak olan Aslı Sümen’in ilk dizisi Baht Oyunu olacak.

Baht Oyunu dizisinde ilk buluşma gerçekleştirildi! 7

ODTÜ işletme mezunu olan Aslı Sümen, üniversite yıllarında Eşli Danslar Topluluğu’nda yarışarak üniversiteyi temsil etmişti ve sahnelerde olmayı da bu topluluk ile yaptığı etkinlikler sırasında deneyimlemişti. Aslı Sümen, sahnede olmayı çok sevdiğini de bu etkinlikler ile gördüğünü de bir röportajında ifade etti. Aslı Sümen, Baht Oyunu dizisinde dikkatle takip edilecektir.