Ana sayfa Sosyal Medya Trafikte selfie modasına, Uraz Kaygılaroğlu ve Uğur Güneş de kayıtsız kalmadı!

Trafikte selfie modasına, Uraz Kaygılaroğlu ve Uğur Güneş de kayıtsız kalmadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Uğur Güneş ve Uraz Kaygılaroğlu, bir süredir rol aldıkları dizilerinden ayrıldılar. Şimdi yeni projeleri için kamera karşısına geçmek için gün sayıyorlar. İki başarılı oyuncu, şu sıralar sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla hayranlarını selamlıyor. Son olarak iki oyuncunun da arabalarının içinde trafikte selfie pozları instagram’a yansıdı.

Uraz Kaygılaroğlu, hatırlanacağı üzere bir süre önce Sefirin Kızı dizisinden ayrıldı. Oyuncu, geçtiğimiz sezon başlayan dizide Gediz karakterine hayat veriyordu.

Neslihan Atagül’ün rahatsızlığı nedeniyle ani ayrılışının ardından, Kaygılaroğlu’nun karakteri de diziden çıkarıldı. Oyuncunun kendi isteğiyle diziden ayrıldığı öğrenilmişti.

Uraz Kaygılaroğlu’nun daha sonra bir başka sürpriz projesi ortaya çıktı. Oyuncu, Cem Yılmaz’ın Netflix için çekilecek olan Erşan Kuneri isimli dizisinde rol alacak. Şu sıralar dizinin hazırlıkları yapılıyor.

Kaygılaroğlu’nun son paylaşımı ise aşağıda. Saçlarının uzadığı görülen Uraz Kaygılaroğlu, trafikte giderken çektiği pozunda küpeleriyle de değişik bir tarz yaratmış…

Trafikte selfie modasına, Uraz Kaygılaroğlu ve Uğur Güneş de kayıtsız kalmadı! 8

Uğur Güneş ise Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynadığı Yılmaz karakterine Aralık ayında veda etmişti. Oyuncu daha diziden ayrılmadan önce Kanunsuz Topraklar isimli dizide oynayacağı da öğrenilmişti.

Uğur Güneş, şu sıralar yeni dizisine hazırlanıyor. Mayıs ayında çekimlerinin başlaması planlanan dizide Esra Bilgiç ile başrolü paylaşacak.

Bu kez madenci Davut isimli bir karaktere hayat verecek. 1930’larda geçen hikaye için İstanbul’da Zonguldak’ın o dönemine uygun bir plato inşa ediliyor.

Uğur Güneş de rolüne sıkı diyet ve spor ile hazırlandı. Bu arada oyuncunun sakallarını da iyice uzattığı görülüyor. Güneş gözlüğü ve spor kıyafeti ile de karizmasından bir şey kaybetmeyen oyuncu, hayranlarını aşağıdaki pozuyla selamlamış…

Trafikte selfie modasına, Uraz Kaygılaroğlu ve Uğur Güneş de kayıtsız kalmadı! 9