Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisi final mi yapıyor? Yapımcıdan açıklama geldi!

Kefaret dizisi final mi yapıyor? Yapımcıdan açıklama geldi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de Pazar akşamları yayınlanan Kefaret dizini izleyenler, bu habere çok üzülecek! Dizinin dramatik yapısına karşın akıcı hikayesi, izleyenleri sıkmadan her hafta başka gelişmelerle farklı bir yapım olarak ekrandaydı. Ancak Fox TV, dizinin devam etmemesi yönünde karar aldığına yönelik bazı iddialar ortaya atıldı.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un yer aldığı dizi, Kasım ayında ekrana gelmeye başlamıştı. Bu hafta 23. bölümü yayınlanan dizinin final yapacağını Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından duyurdu.

Zülfü Livaneli’nin hikayesinden usta kalem Mahinur Ergun tarafından senaryolaştırılan Kefaret dizisinin yapımcı firması 25 Film ise instagram hesabından duyuruda bulunarak bu iddiaları yalanladı.

Kefaret dizisi final mi yapıyor? Yapımcıdan açıklama geldi! 8

25 Film tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi: “Bugün bazı basın ve yayın organlarında çıkan dizimizin final yaptığı haberleri asılsızdır.”

24. bölümü 2 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak olan dizinin, 28. bölümde final yapacağı iddiası ortaya atılmıştı ama yapımcıdan farklı bir açıklama geldi. Diziyi izleyenler, ekrandaki pek çok dizinin karşısında Kefaret için ilk bölümden beri hiç sıkılmadan izlediklerini yorumlarda belirtiyorlar.

Kefaret dizisi final mi yapıyor? Yapımcıdan açıklama geldi! 9

“Oyuncular zaten efsane, senarist muhteşem, müzikler harika” şeklinde övgü dolu mesajlar alan dizide, başrollerin yanı sıra küçük oyuncuların da başarılı performansları dikkat çekmekte.

25 Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin durumunun ne olduğu konusunda izleyiciler merakla gelişmeleri bekliyor.