Ana sayfa Dizi Fragmanları Baht Oyunu dizisinde korkutan karardan sonra reytingler moral oldu!

Baht Oyunu dizisinde korkutan karardan sonra reytingler moral oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baht Oyunu dizisi şimdiye kadar 11 bölüm yayınlandı. Kanal D ekranının sevilen dizilerinden olan Baht Oyunu, ortalamanın altında reytingler almaya devam ediyor. Aşkın Tarifi isimli dizi için final kararı alınmasının ardından Baht Oyunu dizi hayranları da endişeli bir bekleyiş içinde.

Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz ikilisine her geçen hafta daha çok bağlanan bir izleyici topluluğu var. Ada ile Borak karakterleri birbirlerine o kadar uyumlu ve güzel ki, dizinin hayran kitlesi her yeni bölümü heyecanla bekliyor.

Baht Oyunu, Salı akşamları yoluna devam ediyor. Ancak Eylül ayı ile birlikte birçok dizinin de başlayacak olması reyting yarışının çok sert olmasına neden olacak. Kanal D dizisi bu sert yarışta ayakta kalabilir mi? İşte akıllardaki soru bu. Kanal D’nin performansı düşük dizilere hemen final yaptırması gibi bir durumu var. İşte bu da dizinin hayranlarını çok korkutuyor.

Dizinin 11. bölümünün reyting sonuçları ortaya çıktı. Tüm kategorilerde bir yükseliş sergileyen Kanal D dizisi, ortalama oranları yakalamayı başardı. Dizi tüm kişiler kategorisinde günü üçüncü sırada tamamladı. AB’de günü dördüncü bitiren Baht Oyunu, ABC1’de ise beşincilik elde etti. Dizinin ortalama oranları yakalaması çok önemli bir gelişme oldu. Reytinglerdeki yükseliş gelecek adına umut verici.

Dizinin 12. yeni bölümü 7 Eylül Salı akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde Ada, Bora’ya aşık mı oluyor? Bora ve Ada arasında işler gittikçe romantikleşirken akıllarda sadece o soru vardır.

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu’nun kamera arkası görüntüleri de izleyicilerin büyük ilgisini çekiyor.

Dizinin 11. bölümünün kamera arkası görüntülerini videoda bulabilirsiniz.