Ana sayfa Dizi Fragmanları Salih Bademci’yi Yalancı’dan önce İlk ve Son’da izleyin!

Salih Bademci’yi Yalancı’dan önce İlk ve Son’da izleyin!

tarafından ker_def

Yalancı isimli Show TV dizisinde başrolde bulunan Salih Bademci, Burçin Terzioğlu ile birlikte çok iddialı bir diziyle televizyon ekranına dönüyor. Ancak ünlü oyuncunun yine başrolde yer aldığı bir başka dizisi dijitalde başladı.

Blu TV tarafında hazırlanan İlk ve Son isimli yeni dizinin dördüncü bölümü bugün yayınlanacak. Salih Bademci ile Özge Özpirinçci’nin başrolünde yer aldığı dizinin çok etkileyici bir hikayesi var. “Her şey karşıtıyla bilinir. Işığı anlatmanın en iyi yolu önce karanlığı göstermektir” sloganı ile tanıtılan dizi izleyicileri derinden etkileyecek.

İzleyicisi tarafından oldukça beğenilen ilk iç yapım dizisi ‘İlk ve Son’un yeni bölümü merakla bekleniyor. Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı ve Cem Karcı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu ve BluTV’nin yapımını üstlendiği ‘İlk ve Son’un 4. bölüm fragmanını ve özet bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.

Yayınlanan bölümlerinde oldukça beğeni toplayan “İlk ve Son”un yeni bölüm fragmanları sosyal medyada kısa sürede büyük beğeni topladı.

Deniz ve Barış çiftinin birbirine tutkuyla bağlı, öfkeyle iletişim kuran, arzu dolu, bir o kadar saldırgan, klişe aşk izlencelerinden uzak, gerçek bir ilişkinin çıplak öyküsü anlatıldığı dizinin yeni bölümünde ki detaylar şu şekilde;

HAYALLER VE GERÇEKLER

2014’de hayal ettikleri hayatı doya doya yaşadıkları, 2018 ise çocukları Can’ın 2 yaşında olduğu ve sorumlulukların tokat gibi yüzlerine vurduğu senedir. Deniz, artık patlama noktasına gelir

“İlk Ve Son” Bu Akşam 19.00’da BluTv’de yayında.