Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Baht Oyunu dizisinden ‘kıskananlar çatlasın’ mesajı

Baht Oyunu dizisinden ‘kıskananlar çatlasın’ mesajı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Baht Oyunu dizisinde sosyal medya başarısı herkesin moralini bir hayli yükseltti.

Kanal D’nin yaz aylarında başlayan iki dizisinden biri olan Aşkın Tarifi için final kararı alınmıştı. Düşük reytingler nedeniyle yaşanan bu durum birçok izleyiciyi çok üzdü. Aşkın Tarifi dizisi pazartesi günü yayınlanacak olan 13. bölüm ile birlikte ekranlara veda edecek. Baht Oyunu hayranları da reytingleri fena sayılmamasına rağmen endişeli bir bekleyiş içinde…

Kanal D’nin yeni sezonda Baht Oyunu dizisi konusunda nasıl bir karar vereceği henüz belli değil. Ancak Eylül itibariyle başlaması beklenen dizilerin arasında Baht Oyunu’nun nasıl performans göstereceğini kimse bilmiyor.

Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi şimdilik sorunsuz şekilde yoluna devam ediyor ama Eylül ayında reytinglerin nasıl ilerleyeceği de merakla bekleniyor.

Baht Oyunu ekibini mutlu eden gelişme ise sosyal medyadan geldi. Zaten diziye yönelik olarak sosyal medyada çok güçlü bir etkileşim dalgası var. Dizi hayranları binlerce mesaj paylaşıyor ve güçlü etkileşimler oluşturuyor.

Baht Oyunu dizisinden ‘kıskananlar çatlasın’ mesajı 8

Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz arasında bir aşk yaşandığının ortaya çıkması da sosyal medyayı bir hayli hareketlendirdi.

Ayrıca dizinin youtube kanalı da çok başarılı sonuçlar elde ediyor. Kısa sürede 1 milyon aboneye ulaşılması da önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti.

Baht Oyunu dizi ekibi ise bu durumu “Kıskananlar çatlasın” diye bir başlık ile duyurdu.

Baht Oyunu dizisinden ‘kıskananlar çatlasın’ mesajı 9

1 Milyon aboneye ulaşmak her youtube kanalının hayalini süsleyen bir şey. Baht Oyunu ise bu duruma 3-4 ay içinde geldi ve bu da gerçek anlamda büyük bir başarı olarak kayıtlara geçmiş oldu.