Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Alp Navruz’un Ada Masalı kötü gidiyor ama yeni anlaşması süper!

Alp Navruz’un Ada Masalı kötü gidiyor ama yeni anlaşması süper!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Alp Navruz, son yılların en çalışkan oyuncularının başında geliyor. 2018 yılında başladığı dizi setlerinde üst üste başarılı projelerde yer alan ünlü oyuncu, 160 bölüme yakın aralıksız setlerde yer aldı.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Sinan karakteri ile geniş kitleler tarafından büyük ilgi gören oyuncu, Elimi Bırakma dizisiyle de iyi bir çıkış yaptı. Sonrasında Zümrüdüanka dizisinde izlediğimiz Alp Navruz, son olarak Ada Masalı isimli Star TV dizisinin başrolünde yer alıyor.

Yaz dizisinde Ayça Ayşin Turan ile buluşan ünlü oyuncu, reytinglerin kötü gelmesi nedeniyle bir şanssızlık yaşıyor. Ada Masalı dizisi iyi bir hikayeye sahip olmasına ve başrol oyuncularının da güçlü uyumunun ilgi çekmesine rağmen bir türlü reytinglerini yükseltemiyor.

Alp Navruz'un Ada Masalı kötü gidiyor ama yeni anlaşması süper! 4

Ada Masalı dizisi devam ediyor ama bir final endişesini de dizi hayranları her hafta yaşıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Alp Navruz, iş yaşamında yeni bir anlaşmaya imza atarak da dikkatleri üzerine çekti.

Dünyaca ünlü kozmetik markası Yves Rocher ile anlaşma yapan oyuncu, markanın Türkiye operasyonunda yerini alacak. Markanın saç bakımı ile ilgili ürününü tanıtacak olan oyuncunun reklam filmleri yakında yayınlanacak.