Ana sayfa Dizi Fragmanları Baht Oyunu ve Ada Masalı dizilerinin reytingleri moral bozdu!

Baht Oyunu ve Ada Masalı dizilerinin reytingleri moral bozdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz döneminden gelen ve geniş bir izleyici kitlesi bulunan Baht Oyunu ile Ada Masalı dizilerinin reyting sonuçları iyi gelmiyor. Salı rekabetinde Masumlar Apartmanı ile Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin güçlü duruşları dikkat çekiyor.

Ada Masalı dizisi Star TV ekranında yayınlanıyor ve bir süredir devam eden reyting sorununun bitmediği gelen sonuçlarla bir kez daha anlaşıldı. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin bu sonuçlarla ekranda ne kadar kalabileceğini ise izleyiciler sorguluyor.

Star TV, düşük gelen reytingler sonrası Kazara Aşk dizisi için 13.bölümde final kararı almıştı. Ada Masalı dizi hayranları bu durumu hatırlatarak gidişatın iyi olmadığını ifade eden yorumlar yapıyor. Ada Masalı tüm kişiler ve AB’de günü 21. sırada bitirdi. Dizi ABC1’de ise 19. sırayı elde etti.

Düşük reyting sorunu Kanal D dizisi Baht Oyunu için de önemli bir sorun olarak öne çıkıyor. Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 15. bölümü ekrana geldi. Ancak sonuçlar yine tatmin etmedi. Baht Oyunu dizisi tüm kişilerde 14. sırada yer alırken, AB’de 32. sıraya kadar indi. Dizinin ABC1’de 24. olduğunu ve oldukça düşük reytingler aldığını belirtelim.

Baht Oyunu ve Ada Masalı dizilerinin 5 Ekim Salı günü yayınlanacak yeni bölümlerinden fragmanlar yayınlandı.

İşte Ada Masalı dizisinin yeni bölümünden ön izleme görüntüleri: