Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde Evlilik Hakkında Her Şey tuttu, Masumlar Apartmanı eski günlere döndü!

Reytinglerde Evlilik Hakkında Her Şey tuttu, Masumlar Apartmanı eski günlere döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları reyting yarışında önemli gelişmeler yaşanıyor. Masumlar Apartmanı dizisi ilk sezonda elde ettiği çok başarılı çıkıştan sonra yeni sezonda bazı değişimlerle birlikte izleyicilerini ekran başına toplamaya devam ediyor. Melias Şenolsun’un Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılmasından sonra hikayeye katılması önemli bir gelişme oldu.

Masumlar Apartmanı dizisinin 40. bölümü ekrana geldi ve izleyiciler yine yoğun bir ilgi gösterdi. Dizinin reytingleri yükselmeye ve eski günlere geri dönmeye devam ediyor. Masumlar Apartmanı dün akşam tüm kategorilerde birincilik elde ederek, geçen sezonki başarısını devam ettiriyor.

Salı akşamları özellikle kadın izleyicilere hitap eden Evlilik Hakkında Her Şey isimli Fox Tv dizisinin de büyük bir çıkış içinde olduğunu gözlemliyoruz. Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk ve Tülin Ece’nin başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci bölümü yayınlandı ve reytinglerdeki yükseliş hemen dikkat çekti.

Tüm kişiler kategorisinde üçüncü sırayı elde eden dizi, AB ve ABC1’de ise Masumlar Apartmanı’nın hemen ardından ikincilik aldı. Fox TV dizisinin bu iki kategoride rakibine çok yaklaşması ve çok da iyi bir sıçrama yapması çok önemli bir gelişme olarak duruyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin de yarışa katılması ile birlikte salı rekabetinde 3 önemli dizinin varlık gösterdiğini göreceksiniz.

Evlilik Hakkında Her şey bu muhteşem çıkışı ile bu sezonun sürpriz yapımlarından birisi olacağını da gösterdi. Dizi boşanmaları ve evliliklerin iç yüzünü anlatıyor. Bu noktada kadın izleyicilerin hikayeyi daha fazla sahiplendiği de gözüküyor.