Ana sayfa Sosyal Medya Baht Oyunu yükselişte! Ada Masalı yine lider! Maraşlı ise sona hazır!

Baht Oyunu yükselişte! Ada Masalı yine lider! Maraşlı ise sona hazır!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara yeni gelmeye başlayan dizilerin arasındaki sosyal medya paylaşım savaşı sürüyor. Dün akşam ekranlarda üç dizi vardı: Ada Masalı, Baht Oyunu ve Maraşlı. Bakalım dün akşamki savaşın kazananı kim oldu?

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 29 Haziran Salı günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre salı gününün galibi Star TV dizisi Ada Masalı oldu.

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un paylaştığı Ada Masalı sezona çok hızlı bir giriş yaptı. Dizi o kadar çok beğenildi ki tekrarları dahi, yeni başlayan dizileri geçti. Nitekim dün gecenin galibi de yine Ada Masalı oldu. Haziran ve Poyraz’ın aşkını anlatan dizi hakkında gün boyunca yapılan paylaşım sayısı 156.756 oldu.

Baht Oyunu yükselişte! Ada Masalı yine lider! Maraşlı ise sona hazır! 7

Ada Masalı’nın en büyük rakibi Baht Oyunu. İki dizi aynı gece yayınlanmakla kalmadı, aynı gün yayın hayatına başladı. İlk hafta sosyal medyada kazanan açık ara Ada Masalı olmuştu. Ancak 3. hafta da durum değişti.

Kanal D dizisi Baht Oyunu’nun hem reytingde hem de sosyal medyadaki yükselişi bu hafta dikkat çekiciydi. Başrollerinde Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in yer aldığı Baht Oyunu, rakibi Ada Masalı’yla aradaki farkı kapatmayı başardı. Baht Oyunu hakkında gün boyunca yapılan paylaşım sayısı 133.534 oldu.

Gecenin üçüncü dizisi ise Maraşlı’ydı. ATV’de yayınlanan ve başrollerini Alina Boz ile Burak Deniz’in paylaştığı dizi finale doğru hızla yaklaşıyor. Dizi sosyal medyada çok iyi giderken bu hafta çok ciddi bir düşüşle karşılaştı. Günü değişen dizi hakkında yapılan 126.392 paylaşımla gecenin üçüncüsü oldu.