Ana sayfa Sosyal Medya Baht Oyunu’nun büyük yükselişi! Sosyal medyada rekora koşuyor!

Baht Oyunu’nun büyük yükselişi! Sosyal medyada rekora koşuyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yaz sezonunun en iddialı işlerinden biri olan Baht Oyunu, başarı grafiğini yükseltiyor. Yayınlandığı ilk haftalarda en büyük rakibi olan Ada Masalı’nın gerisinde kalan Baht Oyunu, izlenme oranlarını gittikçe artırıyor. Dizi, rakibini geride bırakmayı başardı bile.

Başrollerinde Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın rol aldığı Baht Oyunu, daha yayınlanmadan önce “klişe” olduğu gerekçesiyle eleştirilmişti. İlk bölümünün yayınlanacağı tarih belli olduğunda Star TV de çok dişli bir rakibi karşısına koymuştu.

Baht Oyunu, yayınlandığı ilk hafta azılı rakibi Ada Masalı’nın bir hayli gerisinde kalmıştı. Ancak durum böyle devam etmedi. Her iki dizi de 6. bölüme gelirken başta Ada Masalı’nın karşısında ezilen Baht Oyunu, en büyük rakibini geride bırakmayı başardı.

Yayınlandığı her hafta başarı grafiğini yükselten diziden son başarı haberi de YouTube kanalından geldi. YouTube kanalı 680 bin aboneye ulaşan dizinin bir ay önce paylaşılan ilk bölümünün izlenme rakamı ise 10 milyonu geçti. Sadece bir hafta önce paylaşılan 5. bölüm ise şimdiden 6.2 milyona ulaştı. Bu da demek oluyor ki bölümler gitgide daha da fazla izleniyor.

Bir de en yakın rakibi Ada Masalı’na bakalım. Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un paylaştığı Star TV dizisi Ada Masalı’nın abone sayısı 352 bin. Yani Baht Oyunu’nun neredeyse yarısı. Ada Masalı’nın YouTube kanalında bölümler yerine bazı sahneler paylaşılıyor. Bu sahnelerin izlenme rakamları da 1 milyona dahi ulaşmamış durumda.

Bu akşam, bayram tatili boyunca ara veren her iki dizinin de yeni bölümü yayınlanacak. Bakalım reyting ve sosyal medya paylaşımı sonuçları ne olacak?