Ana sayfa Sosyal Medya Cam Tavanlar oyuncularından hüzünlü veda mesajı!

Cam Tavanlar oyuncularından hüzünlü veda mesajı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yaklaşık bir ay önce büyük bir iddiayla ekrana getirdiği Cam Tavanlar dizisi bir türlü istediği başarıyı elde edemedi, dizinin final yapmasına karar verildi. Sekizinci bölümüyle ekranlara veda edecek olan Cam Tavanlar dizisinin başrol oyuncuları Bensu Soral ve Kubilay Aka birer veda mesajı yayınladı.

Ojo Pictures tarafından çekilen Cam Tavanlar dizisi sona yaklaşmak üzere. Farklı konusuna rağmen istediğini bulamayan Cam Tavanlar dizisi 4 Ağustos günü yayınlanacak sekizinci bölümüyle ekranlara veda edecek.

Cam Tavanlar oyuncularından hüzünlü veda mesajı! 8

Dizinin başrol oyuncuları Bensu Soral ve Kubilay Aka, sosyal medya hesaplarında aynı gün birer veda mesajı paylaştı. Bensu Soral dizi setinde Kubilay Aka’ya çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve altına şunları yazdı:

“Her son yeni bir başlangıç. Başta benimle bu yolculuğa çıkan canım partnerim @kubilayakaa ‘ya, bana her işimi kolaylaştırdığı ve o bitmez tükenmez pozitif enerjisi için, sonrasında çılgın yönetmenim @ozturkfehmi ‘e bana öğrettikleri ve kattıkları için çok teşekkür ederim! Sizinle olmak bir harika. Ve Cam Tavanlar dizimizin yayınında, yapımında, kamera önünde-kamera arkasında emeği geçen tüm arkadaşlarımın ellerine sağlık. Sizinle çalışmak çok ama çok eğlenceliydi! Hepinizi çoooook seviyorum. Her şey kötüye gidiyormuş gibi olduğunda, durup bir elma ye. Önce bir dur yani, BİZ hep öyle yapıyoruz.”

Cam Tavanlar oyuncularından hüzünlü veda mesajı! 9

Kubilay Aka da Instagram hesabında, Bensu Soral’la birlikte fotoğrafını paylaştı. Altına da şunları yazdı:

“Biz bitirdik. Elimizden geldiğince çalışıp çabalayıp sizlere son iki bölüm bıraktık geride. Bu sabah son set sabahımızdı. Çok güzel dostlar arkadaşlar edindim. Başta bembeyaz bir kalbe sahip @bensusoral sana binlerce teşekkürler her şey için iyi ki tanıdım seni. @ozturkfehmi hojjamm her konuda yanımda olduğun için çok teşekkür ederim @memeet_kosee duyguların renkleri için teşekkür ederim. @erhanmakar @bunyaminkarair ve tüm kamera arkası ekibin sabırları için ve kalplerini bu işe koydukları için çok teşekkür ederim. @ojopicturesyapim @showtv @camtavanlarshow emeği geçen herkesin ellerine sağlık. İyi ki varsınız. Nicelerine. Son olarak, eyvallah Cem…”