Ana sayfa Sosyal Medya Baht Oyunu’yla izleyicinin isyanı ortaya çıktı! “Patron erkek stajyer kız hikayelerinden çok sıkıldık!”

Baht Oyunu’yla izleyicinin isyanı ortaya çıktı! “Patron erkek stajyer kız hikayelerinden çok sıkıldık!”

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni dizisi Baht Oyunu yakında ekranlarda olacak. Tanıtımları dönmeye başlayan yeni dizi çok yakında ekranda olacak.

Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı yeni dizisi Baht Oyunu’nda başrolleri Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel paylaşıyor, Dizide ayrıca İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor

Erkan Birgören ve Tuna Kıygı’nın senaristliğini üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. “Aşkın peşinde koşan yakalayamaz, yakalanır. Peki, hep böyle midir?” sorusuna yanıt arayan dizinin ekranlarda dönmeye başlayan tanıtımında bir düğün sahnesi var. Düğünde kadın karakter damada doğru yürür ve en sonunda öpüşme sahnesi gelir. Ancak tam bu sırada bu sahnenin bir hayal olduğu, kadının öpmeye çalıştığı kişinin patronu olduğu ortaya çıkar.

Ancak izleyicinin dizinin tanıtımına tepkisi bir gerçeği ortaya çıkardı: İzleyici artık patron erkek, çalışan kız hikayesi izlemek istemiyor!

Bir ajansta çalışan patron erkek stajyer kız hikayesi Elçin Sangu ve Barış Arduç’un başrollerini paylaştığı Kiralık Aşk dizisiyle başladı. 2017 yılında yayınlanan ve bir yaz dizisi olarak başlayan dizi o kadar tuttu ki kış sezonunda da devam etti.

Baht Oyunu'yla izleyicinin isyanı ortaya çıktı! “Patron erkek stajyer kız hikayelerinden çok sıkıldık!” 15

Kiralık Aşk’taki bu başarının ardından aynı hikaye başka dizilerde devam ettirildi. Afili Aşk, Erkenci Kuş ve Sen Çal Kapımı da aynı hikayeyi ekranlara taşımaya devam etti. Hepsinde esas erkek patron, esas kız şirketin çalışanıydı. Öyle ki dizilerdeki ofisler, yan karakterler bile birbirinin tıpatıp aynısıydı. Bu dizilerin hepsi hem Türkiye’de hem de yurt dışında başarılı oldu ama artık belli ki izleyicilerin bu hikayaye tahammülü kalmadı. Zira Baht Oyunu’nun tanıtımında da aynı sahneleri görünce artık izleyici isyan etti.

Twitter’daki bir yorumda bir izleyici “Yaa şu kadar kaliteli oyunculara bu senaryo olmuş mu abicim? Yeter ya bıktık şu zengin oğlan fakir kız durumlarından. Niye aynı şeyleri her yaz ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyosunuz? İleriye gideceğimize her geçen gün daha da geriliyoruz, pes vallahi” dedi.

Baht Oyunu'yla izleyicinin isyanı ortaya çıktı! “Patron erkek stajyer kız hikayelerinden çok sıkıldık!” 16

Bir başka izleyici de yeni dizinin yine bir patron çalışan klişesi olduğuna dikkat çekti.

Baht Oyunu'yla izleyicinin isyanı ortaya çıktı! “Patron erkek stajyer kız hikayelerinden çok sıkıldık!” 17

Patron çalışan aşkı hikayesinden oluşan yaz dizilerinden sıkılan izleyicilerin isyanını dile getiren tepkilerin bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Baht Oyunu'yla izleyicinin isyanı ortaya çıktı! “Patron erkek stajyer kız hikayelerinden çok sıkıldık!” 18

Baht Oyunu'yla izleyicinin isyanı ortaya çıktı! “Patron erkek stajyer kız hikayelerinden çok sıkıldık!” 19

Baht Oyunu'yla izleyicinin isyanı ortaya çıktı! “Patron erkek stajyer kız hikayelerinden çok sıkıldık!” 20

Baht Oyunu'yla izleyicinin isyanı ortaya çıktı! “Patron erkek stajyer kız hikayelerinden çok sıkıldık!” 21

Baht Oyunu'yla izleyicinin isyanı ortaya çıktı! “Patron erkek stajyer kız hikayelerinden çok sıkıldık!” 22

Baht Oyunu'yla izleyicinin isyanı ortaya çıktı! “Patron erkek stajyer kız hikayelerinden çok sıkıldık!” 23