Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ayrılık adım adım geldi!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ayrılık adım adım geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamlarına damgasını vuran Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 3. sezonu da bitmeye doğru ilerliyor. 3. sezon finalinin 100. bölümde gerçekleşmesi bekleniyor. Dizinin dün akşam 95. bölümü yayınlandı.

Kadrosunda çok güçlü isimleri buluşturan, hikayesi ile de milyonları ekrana taşımaya devam eden Bir Zamanlar Çukurova’nın yolculuğu 2021-2022 sezonunda da devam edecek. Dizinin yeni sezonunda büyük değişiklikler olması da bekleniyor. 3. sezona başlarken Furkan Palalı ve Nazan Kesal’ın kadroya katılması, sonrasında Hande Soral ile birlikte hikayenin daha da çeşitlenmesi iyi sonuç vermişti.

Ancak perşembe rekabetinde artık Camdaki Kız gerçeği var. Bir Zamanlar Çukurova’nın 4. sezonunda mücadele sert geçeceği için yaz arasında iyi hazırlık yapılması şart. Diziye bir ünlü isim de veda ediyor.
Melike İpek Yalova’nın canlandırdığı Müjgan, acılı bir karakter olarak hafızalarda yerini aldı. Müjgan karakterinin 3. sezon finaline doğru diziden ayrılacağı ortaya çıkmıştı.

Müjgan, 95. bölümde Fekeli’ye bir veda mektubu yolladı. “Babama” başlığı ile veda mektubu yazan Müjgan’ın sözleri Fekeli’yi olduğu kadar izleyicileri de üzdü.

Babası olarak gördüğü Fekeli’nin kendisine destek olmasının önemini anlatan Müjgan, onunla aile olmayı öğrendiğini de ifade etti.

“Keşke böyle olmasaydı, keşke ömrümüzün sonuna kadar seninle aynı çatı altında kalabilseydik” diyen Müjgan, Fekeli’ye duygusal sözlerle veda etti.

Çukurova’yı terk etmeye kendisini mecbur hisseden Müjgan’ın mesajı izleyicileri de üzdü.

“Ben burada artık nefes alamıyorum. Her şey üstüme geliyor” diyen Müjgan karakterinin veda mektubu, Melike İpek Yalova’nın da hikayeden ayrılışına işaret ediyordu.