Ana sayfa Sosyal Medya Utku Ateş yeni dizi kararı ile Gönül Dağı hayranlarını şoke etti!

Utku Ateş yeni dizi kararı ile Gönül Dağı hayranlarını şoke etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezonun en başarılı dizi projelerinden birisi de kuşkusuz TRT1 ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Gönül Dağı dizisi… Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin her bölümü büyük bir heyecan ve merakla bekleniyor. Çünkü Anadolu insanının sıcaklığını yansıtan bir dizi ve karakterlerin de muhteşem bir şekilde izleyiciye sunulduğu bir ortam var.

Dizinin her karakterinin bir hikayesi ve derinliği var. Her rolü canlandıran isim de çok iyi seçilmiş… Dilek’in nişanlısı olarak diziye katılan Serdar karakteri, hikayede Ciritçi Abdullah’ın öğütleri sayesinde birçok şeyden arınan bir kimliğe büründü. Serdar karakteri belki aşkı Dilek’i Taner’e kaptırdı ama, hayatın en önemli öğretilerini de Ciritçi Abdullah’tan öğrenerek kendisini geliştirdi. İkilinin sohbetleri Gönül Dağı dizisinin en özel anlarıydı…

Utku Ateş, Show TV’nin yeni dizisi Cam Tavanlar ile anlaşma yaptı. İskender karakterine hayat verecek olan genç oyuncunun bu kararı, Gönül Dağı hayranlarını şoke etti. Gönül Dağı’nda Elif ve Serdar aşkına ne olacak? 29. bölümü ile birlikte ilk sezonunu tamamlamaya doğru ilerleyen TRT1 dizisinde artık Serdar olmayacak mı?

Utku Ateş yeni dizi kararı ile Gönül Dağı hayranlarını şoke etti! 8

Zümre Meğreli ile Utku Ateş ikilisi, yeni bir dizi çifti olarak tam da yeni parlamıştı. Gönül Dağı hayranları Elif ile Serdar’ın aşk hikayesine tutuklu kalmış ve yeni bölümlerde neler olacağının heyecanını yaşıyordu. Ancak Utku Ateş’in Cam Tavanlar dizisi ile anlaşması herkesi üzdü…

Gönül Dağı hayranları genç oyuncunun hikayeden çıkmasını istemiyor. Cam Tavanlar ise yakında Show TV ekranında başlayacak.

Bakalım Utku Ateş’in yeni dizi kararının sonuçları neler olacak? Gönül Dağı’ndan ayrılacak mı, yoksa iki dizide iki farklı karakterle mi izleyici karşısına çıkacak?

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.