Ana sayfa Sosyal Medya Bakmayın siz Camdaki Kız’daki gelin görümce gerginliğine gerçekte durum bambaşka!..

Bakmayın siz Camdaki Kız’daki gelin görümce gerginliğine gerçekte durum bambaşka!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında perşembe akşamları izleyici ile buluşan Camdaki Kızı dizisi 3. sezonuyla ekranlara geliyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan ve çok geniş bir hayran kitlesine ulaşan dizi dinamizmini kaybetmeyen hikayesiyle reytinglerde de yüzü güldürüyor.

Dizinin son bölümlerinde Burcu Biricik’in canlandırdığı ‘Nalan’ karakterinin değişimi ön plana çıkarken. Nalan’ın eşi ‘Sedat’ karakterinin ablası ‘Selen’ karakterine hayat veren Selma Ergeç ile arasında yaşanan gerilim de heyecan dozunu sürekli artırıyor.

İlk bölümlerde birbirini çok seven gelin ve görümce son yayınlanan bölümlerde ise adeta birbirlerine ateş püskürüyor.

Sette ise durum farklı Selma Ergeç ile Burcu Biricik’in arasından su sızmıyor. Bu durum ikilinin sık sık, sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlara da yansıyor.

Öte yandan Camdaki Kız’ın son bölümlerinde hikayede büyük olaylar yaşanıyor. Bu yaşanan gelişmeler de izleyicileri derinden etkiliyor. Dizinin 20 Ekim perşembe akşamı yayınlanacak olan 53. bölümünün tanıtımı yine heyecanlı gelişmelerin yaşanacağının sinyallerini veriyor.

Cihangir Ceyhan’ın canlandırığı ‘Hayri’ karakteri ile Nalan arasında nelerin yaşanacağı merakla bekliyor. Hayri ve Nalan’ın birlikte oldukları anlarda ne kadar mutlu olduklarını gören izleyiciler, bunca büyük problem yaşayan Nalan karakterinin bu mutlu anlarının hiç bitmesini istemiyor.