Ana sayfa Dizi Haberleri Bir kadının değişim hikayesi! Hazar Ergüçlü’nün Hayat Bugün dizisini kabul etmesinin bir nedeni var!

Bir kadının değişim hikayesi! Hazar Ergüçlü’nün Hayat Bugün dizisini kabul etmesinin bir nedeni var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayat Bugün isimli yeni dizinin başrollerinden birisi de Hazar Ergüçlü oldu. Hande Doğandemir ile birlikte hikayenin etkili kadın oyuncularından birisi olan Hazar Ergüçlü, Suzan isimli doktoru canlandıracak. Suzan karakteri ile kendi kişiliğinden çok farklı birisine hayat vereceğini söyleyen Hazar Ergüçlü, hem heyecanlı hem de yeni bir deneyim yaşayacağı için mutlu.

19 Ekim Çarşamba günü ilk bölümü yayınlanacak olan Hayat Bugün isimli dizi, Amerikan dizisi New Amsterdam’dan uyarlandı. Dünya çapında ilk uyarlama projesi olduğu için de büyük önem taşıyor. Hazar Ergüçlü yeni projesini kabul etme sebeplerini ve canlandırdığı karakterin detaylarını anlattı. Suzan Mayer karakteri oyuncunun daha önce hiç canlandırmadığı, çok farklı özellikleri bulunan bir kadın karakteri olacak.

İzleyicilere umut aşılayan, kalplerinden ferahlık yaratacak bir dizi olarak öne çıkan Hayat Bugün’de güçlü kadınlar göreceksiniz. Suzan isimli doktor da bu güçlü kadınlardan birisi ve Hazar Ergüçlü’nün rolü kabul etmesinde de karakterin detayları etkili oldu.

Suzan karakterini canlandıracak olmanın kendisini Hayat Bugün dizisine çektiğini belirten oyuncu, şu ifadeleri kullandı: “Bu projeyi kabul etmemde Suzan karakterinin de çok etkisi oldu. Güçlü, sert, inatçı, ketum bir doktor Suzan. Ama herkes gibi hayat onu da değiştirecek. Hastalarının hikayelerinde mucizeler yaratırken onun dönüşümüne şahit olmak, hayat verecek olmak şimdiden çok heyecanlandırıyor.”

Ünlü oyuncu, New Amsterdam’ın kendisinin de izlediği ve çok beğendi bir proje olduğundan da bahsetti. Uyarlama hikayenin de iyi olduğunu ve güçlü bir kadro oluşturulduğunu belirten oyuncu, “Bir araya gelen ekibin işinde çok başarılı insanlar olmaları beni bu projeye çekti” dedi.

Hayatta insanların değişimine örneklar sunacak olan dizideki Suzan karakteri de tüm bu sert yapısına rağmen, zaman içinde farklılaşacak. Ulaş Tuna Astepe’nin canlandırdığı Barış Güvener karakterinin hastaneye baş hekim olarak gelmesi ve yaptığı değişiklikler en çok Suzan Mayer karakterini etkileyecek.

Dizide Onkoloji ana bilim dalı başkanı Suzan Mayer olarak izleyeceğiniz Hazar Ergüçlü, karakterin değişiminin nasıl gerçekleşeceğini şu sözlerle anlattı:

“Suzan Mayer, oldukça ketum, sert, güçlü bir kadın karakter. Süreç içinde Barış’ın hastaneye gelmesi ve yaptığı değişikliklerle birlikte, Suzan’ın da karakter değişimine uğradığını görüyoruz. Benim için yeni bir durum. Ben hiç bu kadar duygularını belli etmemeye çalışan, sert, mesafeli, ketum bir karakter oynamamıştım.”

Yönetmen koltuğunda Çiğdem Bozali’nin oturduğu, uyarlama senaryosunu Ayça Üzüm ve Cansu Çoban’ın kaleme aldığı “Hayat Bugün” Çarşamba akşamı 20.00’de Show TV’de başlıyor!