Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Balık Burcu Nisan ayını nasıl değerlendirsin? Su Karakuş aylık burç yorumunda hangi tavsiyeyi verdi?

Balık Burcu Nisan ayını nasıl değerlendirsin? Su Karakuş aylık burç yorumunda hangi tavsiyeyi verdi?

tarafından sevda

Nisan ayında burçları neler mi bekliyor? 5 Nisan’da Koç burcunda bir Yeniay gerçekleşecek, 10 Nisan’da Jüpiter retro hareketine başlayacak, 19 Nisan’da ise Dolunay var. Peki Nisan ayında ki bu gökyüzü hareketlerinin burçlara etkisi ne olacak? Ünlü astrolog Su Karakuş youtube kanalında tüm burçlar için önümüzdeki ayı değerlendirdi. Karakuş, Balık burcu için şunları söyledi;

Sevgili Balıklar, Yeniay arkadaşlarınızla yaşayacağınız talihsizliklere neden olabilir ancak bu durum iç dünyanızı değiştirecek ve özgüveninizi arttıracak. Aynı zamanda yeni gelirler de elde edeceksiniz. 10 Nisan’da Jüpiter kariyer alanınızda gerilemeye başlayacak ayın başından itibaren kariyerinizle ilgili beklentilerinizi minimumda tutmanızda fayda var. Size tavsiyem Nisan ayını büyük hedeflerinize ulaşmak için büyük araştırmalar yaparak değerlendirin.

Dolunay döneminde ise ödemeleriniz varsa tamamlayacak, ameliyat olmanız gerekiyorsa olacaksınız ancak  yakın çevrenizde ki bir takım değişiklikler ödeme planınızı yeniden yapmanıza neden olacak. Nisan sonunda ise özellikle arkadaşlık ilişkilerinizde biraz daha rahat nefes alacaksınız.