Ana sayfa Dizi Fragmanları Balkan Ninnisi 10 Kasım 19. bölüm fragmanı yayınlandı

Balkan Ninnisi 10 Kasım 19. bölüm fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Her hafta Perşembe akşamları TRT 1 ekranlarına gelen ve büyük beğeni toplayan “Balkan Ninnisi”nin 19. bölümü, 10 Kasım Perşembe akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına geliyor. Yeni bölümde izleyicileri önemli gelişmeler bekliyor. Murat’ın Hayatta Olma İhtimali, Konakta Heyecan Yaratır… Ayşen, Şefo’ya Aşkını İlan Eder… Geçmiş Sırlar, Süleyman ve Nina’nın Peşini Bırakmıyor…

Çekimleri Üsküp’te devam eden “Balkan Ninnisi”, etkileyici ve eğlenceli hikayesiyle olduğu kadar usta oyuncu kadrosunun müthiş performansları ve Balkan müziğinin sevilen örnekleriyle de büyük ilgi görüyor. “Balkan Ninnisi”nin, 10 Kasım Perşembe akşamı TRT 1’de yayınlanacak 19. Bölüm özeti ise şöyle:

“Babasından kalan eşyalara ulaşan Ertan, onun yaşadığı umudunu saklayamaz. İstemeden de olsa bundan konaktaki herkesin haberi olur. Murat’ın hayatta olma ihtimali konakta büyük heyecan yaratır.

Bu arada Ivana ve Zafer’i konakta kendilerine tehlike gören Arif, elinden geleni yapacak, fakat yaklaşan tehlikeyi göremeyecektir. Sonunda Şefo’ya olan aşkını paylaşan Ayşen, evlense bile konaktan kalmaya kararlıdır.

Diğer yandan Süleyman ve Nina, aileleri için her türlü fedakarlığı yapmaya devam etmektedir. Fakat geçmiş sırlar, onların yine peşini bırakmayacak, büyük bedeller ödemeye devam edeceklerdir…”