Ana sayfa Dizi Fragmanları Balkan Ninnisi dizisinde Ertan’ın başı mafya ile derde giriyor!

Balkan Ninnisi dizisinde Ertan’ın başı mafya ile derde giriyor!

tarafından ker_def

Her hafta Perşembe akşamları TRT 1 ekranlarına gelen ve büyük beğeni toplayan “Balkan Ninnisi”nin 22. bölümü, 15 Aralık Perşembe akşamı saat 20:00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

Çekimleri Üsküp’te devam eden “Balkan Ninnisi”, etkileyici ve eğlenceli hikayesiyle olduğu kadar usta oyuncu kadrosunun müthiş performansları ve Balkan müziğinin sevilen örnekleriyle de büyük ilgi görüyor.

Senaryosunu Uğur Uzunok, Abdülhamid Işık, Esma Koç ve Hamza Akyıldız’ın kaleme aldığı “Balkan Ninnisi”, yüzyıllardır nesilden nesile geçen ve çok sevilen Balkan ezgileriyle Türk eserlerini aynı potada buluşturuyor. Dizinin büyük beğeni toplayan müziklerini Alper Atakan yapıyor.

“Balkan Ninnisi”nin, 15 Aralık Perşembe akşamı TRT 1’de yayınlanacak 22. Bölüm özeti ise şöyle: “Dükkanın battığını öğrenen Süleyman’ın sevinci kursağında kalır. Arif, Ertan ve Zafer’e çok kızar. İstanbul’dan kızını alıp gelen Nina ve Süleyman, Sofia’yı aileye alışması için konağa götürür. Ne var ki Sofia, onları ailesi olarak görmez ve bir an önce orayı terketmek ister.

Dükkanı batırdıkları için işin içinden çıkamayan Arif, Ertan ve Zafer ise çareyi dükkanı satmakta bulurlar. Ancak dükkanı yüksek bir fiyata satmak isterken mafyayla karşı karşıya kalırlar. Onlar paralarının peşine düşerken, mafya Şefo’yu rehin alır. Bu durumu Süleyman’dan her ne kadar sakladıklarını düşünseler de Sofia her şeyi anlatacaktır…”