Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Balkan Ninnisi dizisinde Maria karakteri Benu Şahin’in ilk oyunculuk deneyimi!

Balkan Ninnisi dizisinde Maria karakteri Benu Şahin’in ilk oyunculuk deneyimi!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında yaz döneminde başlayan ve artık Perşembe akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Balkan Ninnisi dizisinde hem tecrübeli isimleri hem de genç oyuncuları bir arada görebiliyorsunuz. Dizinin Üsküp’te devam eden çekimleri renkli geçiyor. Gelen reytinglerin düşmesine rağmen ekip yoğun ve eğlenceli bir şekilde işlerine devam ediyor.

Balkan Ninnisi dizisinde canlandırdığı Maria karakteri ile dikkat çeken genç oyunculardan birisi de Benu Şahin oldu. Maria karakteri ilgi görünce de Benu Şahin, tanınma sürecinde ilk adımları attı.

Küçüklüğünden bu yana oyuncu olma hayali kurduğunu söyleyen Benu Şahin, seçmelere katılarak bu şekilde dizinin kadrosuna girme fırsatı lede etti. Benu Şahin süreci şöyle anlattı:

“Küçüklüğümden beri en büyük hayalim oyunculuktu. Üsküp’te TRT dizisinin çekileceğini öğrendiğimde hemen başvuruda bulundum ve yapılan seçmelere katıldım. O heyecanı hayatım boyunca unutmayacağım. Sonra beni beğendiklerini ve Maria rolünü canlandıracağımı söylediler. Böylece Balkan Ninnisi öyküm başladı…”

Balkan Ninnisi dizisinde Maria karakteri Benu Şahin'in ilk oyunculuk deneyimi! 8

Üsküp doğumlu olan Benu Şahin, Aralık ayında 16 yaşına basacak. Herkesin birbirini tanıdığı ve samimi bir şehir olan Üsküp’te doğduğu için kendisini şanslı gördüğünü söyleyen oyuncu, hem dizide yer alıyor hem de hemşirelik okuyor.

Oyunculukta biraz zorlandığını ama çok güzel bir meslek olduğunu söyleyen Benu Şahin, kendisiyle ilgili şu bilgileri verdi: “Biraz zorlansam da çok güzel bir meslek. Sürekli yeni şeyler öğreniyorum ve bu çok hoşuma gidiyor. Onun dışında spor her zaman hayatımın bir köşesinde vardı. Bale, hiphop, tenis, basketbol, yüzme, kickboks gibi birçok dal ilgi alanıma giriyor. Ama en çok iz bırakan kickboks oldu. Aşırı stres atıyorum ve çok eğleniyorum. Zaman buldukça sporumu ihmal etmemeye çalışıyorum. Sosyal medyayla aram çok iyi. Sahne aralarında sürekli videolar çekiyoruz. İzleyiciler tarafından beğenildiğini de görebiliyorum ve bu beni çok mutlu ediyor.”

Balkan Ninnisi dizisinde Maria karakteri Benu Şahin'in ilk oyunculuk deneyimi! 9

Makedonya’da farklı milletlerden insanlar bir arada yaşamayı başarıyor. Türk, Makedon, Arnavut ve Boşnak vatandaşlar bir arada yaşıyor. Benu Şahin de Üsküp’te doğan bir Türk olarak kendini çok rahat hissettiğini şu sözlerle anlattı:

“İnsanlar birbirlerine önyargılı yaklaşıyorlarmış ama artık öyle bir şey yok. Burada herkes birbiriyle çok iyi anlaşıyor. Benim Arnavut, Makedon, Boşnak birçok arkadaşım var. Hepsiyle de çok iyi anlaşırım. Türk olmama rağmen Arnavut okulunda okuyorum ve herkes bana karşı çok iyi ve sıcakkanlı davranıyor, herkesle çok iyi anlaşıyorum. Balkan Ninnisi, tam bir aile dizisi. Ailenle oturup izleyebileceğin, bazen hüzünlenip bazen de gülmekten karnına ağrılar girecek sıcacık bir dizi…”