Ana sayfa Sosyal Medya Baraj dizisinde asıl karakterlere ilgi bitti, yeni üçlü izleyicinin gözdesi oldu!

Baraj dizisinde asıl karakterlere ilgi bitti, yeni üçlü izleyicinin gözdesi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Salı akşamlarının sevilen dizilerinden olan Baraj, sona doğru gidiyor… Dizide dramın ağırlığı hissedilirken, entrikanın bolluğu da dikkatlerden kaçmıyor. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinin nereye varacağı da herkes tarafından merakla bekleniyor.

Nehir’in artık Nazım’dan umudunu kestiği ve yeni bir ilişkiye doğru ilerlediği bir ortamda Nazım da hem Bahar hem de Nehir konusunda kararsız. Oğlu Mert’i alarak uzaklaşan Nazım’ın nasıl kararlar alacağı merakla bekleniyor… Bir de dizinin komik üçlüsü var ki, artık izleyiciler için onların yaptıkları gerçekçilikten uzak, komedi öğeleri gibi…

Tarık, Zahra ve İbrahim üçlüsünün sahnelerine yerleştirilen komedi unsurları Baraj dizisinin hayranlarını dramdan çıkartıp gülümsetse de cinayetler üzerine yapılan bu espriler, biraz da ağır kaçıyor…

Baraj dizisi hayranları, “Bu üçlüye bayılıyoruz” diyerek Tarık, Zahra ve İbrahim’in olduğu sahneleri heyecanla bekliyor. Diziyi de zaten onların yaptıkları entrikalar ayakta tutuyor. Nehir ile Nazım karakterlerinin artık saçmaladıklarını düşünen izleyiciler için bu üçlünün bulunduğu sahneler aslında bir kaçış gibi oluyor.

Hikaye ne kadar çok entrikaya bulanmış ve saçmalıklar da artmış olsa da izleyici için bu üç karakter kaçış noktası olarak ortaya çıktı.

Halil’den sonra öldürülen Meryem’in cesedinin oradan oraya sürüldüğü bir ortamda Baraj dizisi senaristleri köy sahnesi ile yeni bir espri yapma derdinde. Meryem’in gömülmesini bekleyen izleyiciler, onun oradan oraya seyahat eden cesedinden bu üçlünün nasıl kurtulacağını da merak ediyor.

İşte Baraj dizisi hayranlarını rahatlatan Tarık, Zahra ve İbrahim üçlüsünün neşeli anları… Baraj dizisinin 34. bölümünü bu akşam Fox TV ekranında izleyebilirsiniz.