Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde bir hata var ki, fazlasıyla akılları kurcalıyor!

Baraj dizisinde bir hata var ki, fazlasıyla akılları kurcalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Baraj dizisinin 16 Şubat Salı akşamı yayınlanacak olan 27.yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Dizinin etkileyici bir hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları bulunuyor. Hikayede hızlı bir dönem yaşanıyor ve izleyiciler de her yeni bölümü büyük bir heyecan ile bekliyor…

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin 27. bölümünde yaşanacaklara geçmeden önce Nehir karakterinin akla pek de yatmayan durumu dikkat çekiyor. Nehir önceki bölümde oğlu Mert hakkındaki gerçeği açıklamıştı. Mert’in Nazım’dan olduğunu Hakan’ın çocuğu olmadığı gerçeğini itiraf etmişti.

Aslında olayların bu noktaya gelmesi Nehir gibi geçmişi dolandırıcılık hikayeleri ile dolu bir kişilik için çok da gerçekçi durmuyor. Nehir karakteri birçok saflık yapıyor, işte bu da şimdiye kadar bu karakter üzerine kurulan yapının sorgulanmasına neden oluyor.

Nehir’in Nazım’ı önce kazanmak için Mert konusunu gündeme getirmesi, sonrasında Tarık ile evlenerek intikam alma çabası çok da akıllıca hamleler değil. Ayrıca Tarık da güvenip de düşmana karşı birlikte savaşılabilecek bir kişilik de değil. Nehir’in bunları iyi bilmesi ve adımlarını daha sağlam atması beklenirken, tam tersi oluyor.

Baraj dizisinde bir hata var ki, fazlasıyla akılları kurcalıyor! 6

Nehir karakteri bu saf haliyle izleyicilerin de aklını kurcalıyor. Senaristlerin bu noktada daha dikkat etmeleri ve karakterin bugüne kadar ortaya koyduğu saflıktan biraz uzaklaşıp, kurnazlık noktasına geçmesi dizinin gidişatı için daha iyi olacak gibi duruyor.

Baraj dizisinde Nehir’ın hataları arttıkça Nazım ve Bahar ikilisi güçleniyor… Peki 27. yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar: Bahar ve Tarık’ın iş birliği, Nehir’in sadece Nazım’ı değil Mert’i de kaybetmesine sebep olmak üzeredir.

Tarık, Nehir’e bu kadar büyük bir kötülük yapmak istemese de Bahar’ın elinde Meryem sayesinde Tarık’a karşı büyük bir kozu olur.

Zahra ise Meryem’in abisinin ölümü hakkındaki gerçekleri öğrenmesini engellemeye çalışır…