Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde bir itiraf ile büyük bomba patladı!

Baraj dizisinde bir itiraf ile büyük bomba patladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmaya devam eden Baraj dizisi, yakında final yapacak. Sadece 3 bölümü kalan dizinin 39. bölüm itibariyle hayranlarına veda etme kararı alınmıştı. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesinde önemli gelişmeler yaşanıyor.

Baraj dizisinin bir önceki bölümünde Nazım, kendi canını hiçe sayarak Nehir’i kurtarmıştı. Daha Nazım hastaneden bile çıkmadan Nehir’den Tarık ile evlenme adımı geldi… Baraj dizisinde hikaye ışık hızıyla ilerlediği için birçok izleyici yaşananları yakalamakta zorlanabiliyor.

Senaristler bir kez daha Nehir karakterine hayatının şokunu yaşatıyor… Tarık’ın bir katil olduğunu evlilik sonrası Zahra açıklayacak. Zahra, Nehir’i tüm hayatını alt üst edecek adımı 37. bölümde atacak.

Baraj dizisinden yeni fragman yayınlandı. Zahra, “Halil’i kocamı Tarık öldürdü. Ben şahidin, gözümle gördüm” diyerek itirafta bulundu. Nehir ise inanmak istemedi.

Tarık tarafından tehdit edilen Zahra ise sakladığı görüntüleri ortaya çıkartacak. Zahra, Nazım’a giderek “Halil’i sen öldürmedin, Tarık öldürdü” diyerek bombayı patlatacak.

Zahra, Nazım ile Nehir’e de videoyu izletiyor. Bomba itiraf sonrası Baraj dizisinde finale doğru hikayenin nasıl ilerleyeceği de ortaya çıkmış oldu.

İşte 27 Nisan Salı akşamı Fox TV ekranında yayınlanacak olan Baraj dizisinin 37. bölüm 2. fragmanı: