Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinde büyük bir hayat dersi verdiler!

Baraj dizisinde büyük bir hayat dersi verdiler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Baraj dizisinin 14.bölümü yayınlandı. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin dün yayınlanan son bölümünde bir yalanın nelere mal olabileceğinin dersi vardı.

Kimseyi kırmamak adına Nermin ile arasındaki evliliğin kağıt üstünde de olsa sürdüğünü söylemeyen, Nermin’i de boşanmaya ikna edemeyen Nazım, bir de yalana başvurunca sonuçları iyi olmadı. Nermin ile boşanmadan önce Nehir’e evlenme teklifi yapan ve ona gerçekleri anlatmayan Nazım’ın hatası büyük oldu.

Kimseyi kırmak istemediği noktadan, Nehir’i kaybetme noktasına gelen Nazım’ın bu düştüğü durum, aslında büyük bir hayat dersi de veriyor. Bazen acı da olsa gerçekleri doğru zamanda söylemek ve sonuçları ile yüzleşmek lazım. Yoksa geriye dönüş çok zor ve çok daha sıkıntılı olabiliyor.

İkinci sezona kötü reytinglerle başlayan Baraj dizisi, sonradan açılmış ve 5’li oranlara kadar yükselerek de ekranda kalmayı şimdilik garantilemişti. Dizinin hikayesinin iyice hareketlenmesi ile reytinglerinin de artması paralel bir şekilde gerçekleşti.

Hikayenin her şeyden önemli olduğu da izleyicilerin ilgisini bir anda artırmasından anlaşılabiliyor…

Baraj dizisinde Nehir karakterine hayat veren Biran Damla Yılmaz’ın performansını yükselttiği de son haftalarda sahnelerde izleyicilere verdiği hissiyat ile anlaşılıyor.