Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj dizisinde ipler kopuyor, her şey tersine dönüyor!

Baraj dizisinde ipler kopuyor, her şey tersine dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Baraj’in her bölümü entrika üstüne yeni entrikaların katıldığı sahnelerle dolu… Dizinin 32 bölümü geride kaldı ve izleyiciler ışık hızında gelişen hikayeye yetişmekte bile zorlanıyor…

Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Gizem Karaca, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin 33. yeni bölümünde de hikayenin hızına yetişmekte zorlanacaksınız. Nehir’i birisi öldürmeye çalıştı, Nazım ise beyaz atlı prens olarak onu kurtardı. Nazım ve Nehir aşkı yeniden alevleniyor.

Nehir’i bu duruma düşüren kişi bizzat Bahar olabilir mi? Fragmanlarda net değildi ama Nehir’i öldürmek isterken Bahar’ın eşi Nazım’ı ona kaptırmış olma durumu da yaşanabilir.

Baraj dizisinin 33. yeni bölümünde neler olacağının detayları ortaya çıktı. İki kadının bir erkek için verdiği kavgada her şey terse dönüyor… Bahar gözden düşüyor, Nehir göze giriyor… Yani Bahar kaybeden tarafta, ancak bunu kabul etmeyeceği ve yeni entrikalar yapacağı da kesin.

Baraj dizisinde ipler kopuyor, her şey tersine dönüyor! 7

İzleyiciler ise şaşkın. Diziye iyi ve değerlere sahip bir karakter olarak giren Bahar, şimdi yaptıkları ile herkesi şaşkına çeviriyor. Bir karakterin bu kadar yoğun değişim yaşaması ne kadar manktıklı o da senaristlerin bileceği bir şey. Ancak izleyiciler artık diziyi karikatürize olmaya başlayan karakterler nedeniyle eleştirmeye de devam ediyor.

İşte Baraj dizisinin 30 Mart Salı akşamı yayınlanacak 33. bölümünden detaylar ve fragman: Nazım’ın Nehir’in hayatını kurtarması sonunda ikisinin de duyguları hakkında dürüst olmalarına sebep olur.

Bahar ise bir yandan Nehir’in başına gelenlerin sebebini saklamaya bir yandan da Nazım’ı kaybetmemeye çalışır. Fakat Azra’nın geçmişinin onu yakalaması ve Mert’in kaçırılması her şeyi karıştıracaktır.

Tarık, Zahra ve İbrahim bir yandan Halit ve Hayriye’nin evlilik teklifi, bir yandan Meryem’in cesedi ve bir yandan da Bahar’ın onları Halil’in cinayetiyle suçlaması üzerine iyice köşeye sıkışmışlardır.